Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İzmir Korteji (29 Ekim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pandipieri Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,187

pandipieri

Zirve
Rahmetle Anıyoruz...
Yer
Izmir
Web
www.derinuzay.com
İzmir Grubu merhaba,

Her yıl farklı illerde Gezenbilir ailesi olarak düzenlediğimiz "Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji"ni Cumhuriyet'imizin 87. yıldönümünde önce Ata'mıza, sonra vatanımıza ve milletimize yakışır bir şekilde kutlamak için tüm İzmirli Gezenbilir üyelerini bekliyoruz.

Etiketler
Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İzmir Korteji (29 Ekim 2010)

Katılımcı Listesi...

1. Serkan SAYGAN (Land Cruiser VX100)

Tüm gezenbilir üyeleri davetledir... Araclarda mutlaka fazladan yer olacaktir...

Merhaba herkese Saat maçta nerde gibi ayrıntıları paylaşırsanız bu etkinliğe katilmak isteriz. Ailecek

yer ve saat konusu en kisa zamanda kesinlestirilip burada yayinlanacaktir...

Serkan abi kolay gelsin saat konusunda yardımcı olabilrim istersen öbür kortejlerde olduğu 11:00 buluşma 11:15 hareket yapabilirsiniz tabii isterseniz iyi günler kolay gelsin

tesekkurler can, izmirdeki kortejin saatini ogrenip ona gore bir duzenleme yapmakta fayda var, murat öz dotumuz (tezmertek) 09:30 gibi bir saat onerdi, ilerleyen gunlerde saat konusunu kesinlestirip burada ilan edecegiz...

Alsancak Gar girişinde ki İşbank ATM bulunan cep nasıl? yine murat öz dostumun onerisi ile orada bulusalim diyoruz... saat konusunu henuz acik birakiyorum buradan duyurusunu yapacagiz...

Alsancak Gar Buluşma Noktası Google Earth Görünüm;

[attachment=1]

Arkadaşlar, hiç ses yok. Ne oldu,herhangi bir gelişme yok mu.

Herkes 3 günlük tatil için bir yerlere kaçacak herhalde

buyuk ihtimal oyle olacak katilim olmazsa son dakika iptalini buradan duyuracagim ya da tek basima giderim artik gezenbilir izmiri temsilen...

Sevgili arkadaşlar 29-31 ekim tarihleri arasında her yıl Kazdağları milli parkı jeep safari etkinliğimiz oluyor.Cumhuriyet bayramını orada kutlıuyoruz.Bu sebeple bir çok arkadaş Safariye katılacağından ses çıkmamıştır.Sizi bilgilendirmek istedim.
Sevgiler
Melih Eriş
www.meliheris.com

dogrudur melih bey sanirim iptal olacak... ya da dedigim gibi ben tek tabanca gidecegim

iptal mi? Kimse yok mu gelen? İstanbul 46 kişi, İzmir den kimse yok mu? Nasıl olmaz?. Herkes Kaz Dağlarında mı? Herkes Tatilde mi? Bu arada kaz dağları çok uzak ne işiniz var bu yağmurda çamurda oralarda ;D .>Yoksa cumartesi günü bir tek ben mi işe gidiyorum ? İzmir de kalan Gezenbilirci yok mu? :