Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji (29 Ekim 2007)
para çıkmasıyla konvoya katılmak arasındaki ilişki nedir onu anlayamadım
o konvoya katılan herkesin aracı yoktu gelen herkes katıldı hatta unimogta can yanlızdı seve seve diğer arkadaşları aramıza alabilirdik
yücel' Alıntı:
Şunu öğrendim... co-pilotun işi çok zormuş Kahkaha Bir yandan bayrağı tut, bir yandan fotoğraf çek ve makineye sarıl düşmesin, bir yandan çektiğim insanlara el salla, bir yandan da radyoda zor bulduğumuz 10. yıl marşımıza eşlik et, şarkı söyle...
seneye yeni görevlerinde var mesela cd hazırlamak
radyo kanallarıyla uğraşmayalım
emeği geçen herkese teşekkürler ellerinize yüreğinize gözlerinize sağlık
bak bu konuda sana hak veriyorum
evet cd arka koltuktakilerin işi bir dahaki görüşmemize diğer arçala geleceğim sen halat bağlayacaksın çamurda çok zevkli olur
yücel' Alıntı:
bak bu konuda sana hak veriyorum
evet cd arka koltuktakilerin işi bir dahaki görüşmemize diğer arçala geleceğim sen halat bağlayacaksın çamurda çok zevkli olur
evet arka koltuktakilerden biri olarak katılıyorum size,
Derya sanırım bu işi seve seve yapacaktır, coşkusu öyle çoktu ki bir dahakine cd siz gelmez eminim
peki sana ne görev vereceğiz elf ?
hadi derya bayrakla yan araçtakilerin gözlerini çıkarmaya çalıştı arada benide dövdü sen ne yaptın
eğer cd siz gelirsen bütün şlarkıları sana söyleteceğiz ona göre
Ha... Şunu da ekleyeyim co-pilotun zor işleri arasında...
Fotoğraf çekeceğim diye, saç stilimi rüzgara emanet etmek zorunda kaldım, o kadar uğraş verdiğim saçım da bozuldu.
ooo sen aslında benim co-pilotun bir yüzü olduğunu ispat ederek ilke imza atmışsın hatta benim ne kadar eğlendiğimide göstermişsin daha ne yapacaksın artık sözüm yok sana