Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji (29 Ekim 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan umutkaptan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 92
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,793

umutkaptan

Dönen tekerler zaferi müjdeler.
Yer
Kocaeli
Web
www.gonulluitfaiyeci.org
Telsiz Çağrı Kodu
TA2AUP
Ben geziye dedem annem ve teyzelerimle katıldım.Organize eden ve gelen herkese teşekkür ederim.
SL271327.jpg

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji (29 Ekim 2008)

emeği geçen herkeze teşekkürler güzel bir kortej oldu,bağdat caddesi böyle güzel bir kortej anca seneye gezenbilir sayesinde görür, hepimizin CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN...

IMG_2400.jpg

IMG_2411.jpg

IMG_2392.jpg

Muhteşem bir gündü. Organize eden, Katılan,Katılamayan ama yürekleri bizlerle olan herkeze teşekkürler.
Bir grup arkadaşımız Cumhuriyet yürüyüşüne de kaldılar. Ama benim oğlan (face ) evde yanlız olduğu için dönmek zorunda kaldım.
Az sonra fotoğrafları eklerim.

86. Yıl Cumhuriyet kortejinde tekrar caddeleri ve yürekleri şenlendirmek üzere :smiley:

güzel oldu süper bir kortej yaptık ben ordan edirne kapıya şehitlige geçtim o yüzden 1 tur korteje katılabildim tanışmak ve kaynaşmak adına 29 ekim daha bir unutulmaz hatıra olarak aklımda kalacak :smiley:

son 3 araç feribota binemiyoruz. :D
bir sonraki yarım saat sonra. Bizde köprüden basıp gidiyoruz. Bostancı sahilde buluşuyoruz.

33eq72a.jpg

2m0mth.jpg

Sedat bu arabayı yaptır artık kampanyası No: 1247... :D

taikd0.jpg

ouxl68.jpg

2nc1gu1.jpg

316ovt0.jpg

bakırköy ekibi 2. cadde turunda arazi oldu büyük ölçüde.. Bir ara arabadan indim baktım clio yok olmuştu.. telefonla ulaştıgımda "gnam gnam.. " sesleri arasında "abi biz mola verdik köftecideyiz sen de gel" dedi içlerinden biri. Bunlar olmuş dedim kendi kendime.. bu arada audi nin de toz oldugunu gördüm.. onlar da muhtelemen köşedeki hamburgerciye girmişlerdir diye düşündüm:smiley: ben o demeye kalmadan yine bizim bakırköy ekibinden beyaz honda nın da ortadan kaybolduğunu gördüğümde bunun planlı bir eylem olduğunu bile düşünmeye başladım ;D

sonuç itibari ile, bakırköyden yola çıkan ekipten mert, sedat, eftalya ve ben son durağa kadar varabildik, sonradan ben de izin isteyip cliocuların peşine düştüm:smiley: güzel bir gündü. biz bugün foto çekmedik ama güzel insanların fotolarını zihnimize gönlümüze kazıdık. Hep böyle güzel kalın gezenbilir dostları.. sevgilerle

Bir ara da önce benim arkamda sonrada önümde güzelce giden bir suzuki vardı. kardeş kardeş gidiyorduk. sonra bir sağ bir sol derken ben kaldım arkada. ece plaka suzuki kayboldu .. :D
Tanıdık mı Serdar bey :D
Yolları da bilmiyorum zaten :D Allah'tan sonra bir Gezenbilir logolu araba buldumda takıldım peşine :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR