KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009)
şimdilik son Hala hiç bakmadığım 200 kadar kare var, onları da eleyip bu sefer daha az miktarı yüklemeye çalışacağım... abarttım biliyorum ama ben çok keyif aldım bu olaydan ve çektiğim portrelerden ve bu keyfi sizinle paylaşmak istedim...
photolive' Alıntı:
şimdilik son Hala hiç bakmadığım 200 kadar kare var, onları da eleyip bu sefer daha az miktarı yüklemeye çalışacağım... abarttım biliyorum ama ben çok keyif aldım bu olaydan ve çektiğim portrelerden ve bu keyfi sizinle paylaşmak istedim...
Tam hızımı almış fotoğrafları atıyordumki Hollandaya gidiş zamanı gelmiş. ;D
Hollanda da oluşum dolayısıyla fotoğrafların devamını atamıyorum döner dönmez fotoğrafların devamını görebilirsiniz.
photolive' Alıntı:
Ya siz ne güzel insanlarsınız.
4 gün önce motor kazasında ayağımı kırdığımdan dolayı evde yatıyor olmasaydım aranızda olacaktım. Çok şey kaçırmışım.
Fotoğrafları görünce kornaların, düdüklerin sesini, sizlerin sesini, kortejin coşkusunu yüreğimde hissettim. Hele o balkonlardan, kafelerden, yol kenarından el sallayan, gülümseyen heryaştan insanlar yok mu bitirdi beni. Gözüm yaşardı.
Helal olsun size. Seneye o kortejde olacağım mutlaka.