sinan beyin kamerasından

arkadaşlar sinan beyin kamerasının beyaza allerjisimi var gene benim garibanın birkare bile resmi yok ;D ;D ;Dkokteknik' Alıntı:sinan beyin kamerasından
bsayil' Alıntı:elinizeyüreğinize sağlık arkadaşlarcanı gönülden tebrik ediyorum![]()
Ömer kardeşim işler bitmek üzere inşallah bi kaçamak yapacağız ;Dbyseyyah' Alıntı:Sağol barbaros, seninde gönlüne sağlık. Gözümüz seni aradı, seninde bizimle olmanı isterdik.![]()
vazifemiz efenim ne demek her zaman böyle güzellikleri paylaşmak dileği ileceranus' Alıntı:Başta Bülent arkadaşımız olmak üzere tüm Sivas ekibini yürekten kutluyorum, çok güzel bir kortej yapmışsınız, harikasınız arkadaşlar![]()
sayın demirel ne güzel işte size nostalji yaşatmışız resimlerin devamını hain kameramanlar saklamış ;D ;D ;D ama söke söke alacağız vede en kısa zamanda yayınlayacağız selamlarMustafad' Alıntı:Bülent Başkanım, fotoğraflar için teşekkürler. Korteje katılan arkadaşlara selamlar.![]()
Şehir merkezinin görüntüleri benim için biraz nostalji oldu. Fotoğrafların devamını bekliyoruz.