Ynt: D-Max Diff-Lock
hangi motor sorunlu 270 bini deviren var bizim burada ? kendim 190 bin devirdim sattım 82 binde aynısından aldım şu anda 105 bin oldu ? sitede 200 bin lerde saat gibi çalışan var? 250 bin km anahtar değidirmeden giden biliyorum?
tarkangul' Alıntı:tabiki doğrudur sonuçta bir parçadan 1 milyon adet üretiliyor ve hepsinin aynı olması beklenemez
ama benim ısrarım şu,
1. si nissanla kıyaslamanız yanlış zaten country ve skystar modelleri hatalı üretim ve bu hatalı üretimden dolayı kaybedilen prestiji
navarayı chevy e yaptırarak kazanmaya çalışmalarından dolayı ortaya navara kibi kimliksiz ve kişiliksiz bir aracın çıkması mazda zaten motor dan sorunlu ve çok mazot yakıyor bu sebebten dolayı 4x4 modelini tr ye getiremediler uzun bir süre ve tr piyasasına giriş yapsabilmek için 4x4 modellerinde ford ile kardeş araba ürettiler
yani mazda ve nissan tamamen usa bandrollü girdi ülkemize.
mitsubishi konusunda sağlamlık ve karakter olarak tamamen kendine has bir stili var
ayrıca bir de atladığınız bir konu var
sanırım bahsettiğiniz şirket araçları 4x4 değil,
benim ısrarımdaki konu
şahıs kullanımındaki 4x4 modeli,,
ayrıca şöyle bir konu var şirket olarak baştan bir hata yapmışsınız sanırım memnun olduğunuz ve perfonmans aldığınız markayı değiştirmekle...
yaşadığım bölge itibari ile isuzu sundan memnun olmayan birini tanımıyorum
ve bu nissan ford mazda mitsubishi sahipleri için de geçerli..
hangi motor sorunlu 270 bini deviren var bizim burada ? kendim 190 bin devirdim sattım 82 binde aynısından aldım şu anda 105 bin oldu ? sitede 200 bin lerde saat gibi çalışan var? 250 bin km anahtar değidirmeden giden biliyorum?