Dacia Duster 4x4 Yükseltme

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaneruslu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 84
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,567

kaneruslu

Kamp II
Web
www.kanerotomotiv.net
Araç sahibi Mert SOLEY

folyo kaplama , 3 cm yay ile yükseltme , atr lastik

1vky1.jpg

1vky6.jpg

1vkyd.jpg

1vkyq.jpg

1vkz3.jpg

1vkzc.jpg

1vkzj.jpg

1vkzn.jpg

Etiketler

Ynt: Dacia Duster 4x4 Yükseltme

aracın rengi, jantlar lastikler hoşmuş. . . güle güle kullansın sahibi. . .

Elinize sağlık army tarz çok bela gözüküyor.Bir de yan çamurluk ve yan korumalar da olsa daha heybetli olabilirmiş.

yapılan işlemler daha detaylı anlatılsaymış keşke; yani jant ölçüsü markası lastik ölçüsü yay markası vs.
merakla detayları bekliyoruz ???

3 santim yaydan 1 cmde lastikten yükselse 4 santim yükselmiş, rengi güzel olmuş
ama 4 santimle arazide ne olur? bence bir şey olmaz ama görüntüde süper olur :smiley:

çok güzel olmuş araç elinize sağlık usta.. güle güle kullansın sahibi..

bu arada lastik ve jant ölçüleri nedir?? birde bu yay setinin maliyeti ne kadar acaba?

dustersivas' Alıntı:
yapılan işlemler daha detaylı anlatılsaymış keşke; yani jant ölçüsü markası lastik ölçüsü yay markası vs.
merakla detayları bekliyoruz ???
Arkadaş sözlerine aynen katılıyorum biraz daha açıklama eğer sır değilse

AL1820' Alıntı:
3 santim yaydan 1 cmde lastikten yükselse 4 santim yükselmiş, rengi güzel olmuş
ama 4 santimle arazide ne olur? bence bir şey olmaz ama görüntüde süper olur :smiley:

yaylar ile 3 lastik ile 2,5 toplamda 5,5 cm yükselmiştir.

Coliover proje çalışması var , uygun olursa toplamda 9 cm yükselmiş olacak

Alt yükseklikte 21 cm den 30 cm ye çıkacak

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR