Ynt: "Dacia Duster alır mıydınız?" anketi
Serkanefe,kahraman, buraya her damlayana laf anlatmaya kalkarsak, işimiz var demektir. Yormayın parmaklarınızı. Boşverin, alan alır almayan almaz.
Bir deneyimimi anlatayım, anlayan anlar...
Pazar günü birkaç saatlik boş zamanım oldu. Çıktım kırlara bayırlara. Baktım yol bitti ama tarla var; hilafsız 10 cm. ot. Düz de görünüyor. Daldım tarlaya, bakalım Duster ne yapacak diye. Birkaç adım gitti, sonra gitmemeye başladı. (Meğerse arabalar çimde/otta patinaj yaparmış, hiç denemiştim). Hemen 4 WD aldım, 1. vites 1000 devir, motoru yormadan, patinaf yapmadan, balatayı sıyırmadan tarlada gezdim, gezdim, boydan boya geçtim, bir bozuk yol bulup oradan on-roada geçtim.
Yetmez mi?
Valla bana yeter.
5 yıldızlı karne isteyenler, taştan taşa, tümsekten tümseğe gezmeyi arzu edenler almasın. ( Biryeri mutlaka kırılır.) 15-20 sene sonra nolcek bu Duster'ın hali diye kaygı edenler de almasın. 15 yıl sonra Duster'a ne olursa olsun, çok mu umurumda. ( Araba kolleksiyonu mu yapacaz yav) Üç-beş sene binerim; çok mu kötü çıktı, 45'e aldığımı 25'e satarım; 20 bin TL'yi de bindiğime sayarım.
Ben riski severim. Riski sevmeyenler de almasın. ;D