Dacia Duster arka cam silecek rolesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KAR KAPLANI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,899
Ynt: Dacia Duster arka cam silecek rolesi

s.forester' Alıntı:
sayın karkaplanı bakın yanlış anlaşılmaya müsait olan cümleleri kötüye yormamaya başlamışsınız :smiley:

"1.80 boyundayım ben de , bir kere bile kafamı vurmadım"

esas bu cümleye , ne yani sorun bende mi ? arabaya binmeyi mi bilmiyorum yani ? diye kızabilirdiniz serkanefe arkadaşımıza ama bana yaptığınız gibi yapmamışsınız , iyi yönde gelişme.

;D ;D boşver sayın forester..

Etiketler

sevgili serkanefe , dün bana olguncandan beyin yazdığı mesajınızı kınıyorum cevabından sonra daha dikkatli yazmalıyım sanırım diye düşündüm ve değişik topiclerin sayfalarını uzun süre taradım , ne tartışmalar yaşanmış , neler neler yazılmış...

hele sizin bir mesajınızı gördüm resmen diğer yazan katılımcılara afedersiniz de , kibarca söyleyeyim evcil hayvan muamelesi yapmışsınız , buyrun : " ...hatta sizin önünüze şöyle bir malzeme atiyim, hadi üşüşün, ..."

bence kınanması gereken bir mesaj varsa bu mesajdır...
Neyse ben sizin bir anlık hata yapmış olduğunuzu düşünerek forumun geneli böyle değildir diyorum...

bir de sizin aynı topic'de 1.85 boyundayım yazdığınızı gördüm , burada da 1.80 yazmışsınız ? :smiley: kısaldınız mı ne yaptınız :smiley:

s.forester' Alıntı:
sevgili serkanefe , dün bana olguncandan beyin yazdığı mesajınızı kınıyorum cevabından sonra daha dikkatli yazmalıyım sanırım diye düşündüm ve değişik topiclerin sayfalarını uzun süre taradım , ne tartışmalar yaşanmış , neler neler yazılmış...

hele sizin bir mesajınızı gördüm resmen diğer yazan katılımcılara afedersiniz de , kibarca söyleyeyim evcil hayvan muamelesi yapmışsınız , buyrun : " ...hatta sizin önünüze şöyle bir malzeme atiyim, hadi üşüşün, ..."

bence kınanması gereken bir mesaj varsa bu mesajdır...
Neyse ben sizin bir anlık hata yapmış olduğunuzu düşünerek forumun geneli böyle değildir diyorum...

bir de sizin aynı topic'de 1.85 boyundayım yazdığınızı gördüm , burada da 1.80 yazmışsınız ? :smiley: kısaldınız mı ne yaptınız :smiley:

Beni gören gördü kamplarda okonuda rahat olun siz ;)

Ben adamına göre tavrımı, şeklimi koyuyorum, bahsettiğiniz gibi bir cümleyi yine aynı şekilde davranıcak bazı insanlara söylemektende hiçççç çekinmem merak etmeyin siz, ayrıca bazı şeyleri ısıtıp ısıtıp buraya koymanın mantıklı adam işi olmadığınıda düşünmekteyim sayın forester.

sevgili serkanefe ,adamına göre tavrını koymak zaten herkesin doğal hakkı...

bana böyle kemik atarım tarzı yazmadıkça beni de ilgilendirmez ama ne yazıldı da bu tarz bir yaklaşımda bulundun onu bileyim ki kendimi ayarlayayım , baksana yine yazarım filan diye hemen niyeti belli etmişsin zaten...

bu arada kamplarda kim neyi gördü görmedi bilmem , ben okuduğumu söyledim basit cümle : bir sayfada 1.85 im demişsin bir sayfada 1.80 im demişsin. sadece bunu söyledim , ne cellaleniyorsun hemen , yanlış yazmışım dersin olur biter...
siz rahat olun demişsin ya , ben çok rahatım zaten de sen kasılmışsın anladığım kadarıyla...

neyse takma , hadi iyi yazışmalar ...

s.forester' Alıntı:
sevgili serkanefe ,adamına göre tavrını koymak zaten herkesin doğal hakkı...

bana böyle kemik atarım tarzı yazmadıkça beni de ilgilendirmez ama ne yazıldı da bu tarz bir yaklaşımda bulundun onu bileyim ki kendimi ayarlayayım , baksana yine yazarım filan diye hemen niyeti belli etmişsin zaten...

bu arada kamplarda kim neyi gördü görmedi bilmem , ben okuduğumu söyledim basit cümle : bir sayfada 1.85 im demişsin bir sayfada 1.80 im demişsin. sadece bunu söyledim , ne cellaleniyorsun hemen , yanlış yazmışım dersin olur biter...
siz rahat olun demişsin ya , ben çok rahatım zaten de sen kasılmışsın anladığım kadarıyla...

neyse takma , hadi iyi yazışmalar ...

Bu yazışmaları çoktan aştığımızdan dolayı ayrıca burası böyle konuşmaların yeri olmadığından cevap vermek istemiyorum,selametle kalınız.

Bence de yeri değil zaten , o yüzden dedim kemik atiim tarzındaki mesaj hoş değil diye , bir anlık hatadır dedim ama siz öyle olmadığını gösterdiniz , böylece konu kapandı.

FINISHED

s.forester' Alıntı:
Bence de yeri değil zaten , o yüzden dedim kemik atiim tarzındaki mesaj hoş değil diye , bir anlık hatadır dedim ama siz öyle olmadığını gösterdiniz , böylece konu kapandı.

FINISHED
Hocam sen şurda birkaç gün önce "duster alcam bi yardım" diye gelen bi arkadaşsın. Şu anda Anti-dustercı olup her türlü Duster topiğinde fikir beyan edip tartışmalar yaratıyorsun... Sen Duster topiğinden başka bi yerde yazmamışsın burda yazdıklarında sürekli tartışma yaratmak için olmuş.... Bu kadar negatif enerjiyi nerden buldun ??? ??? hakkında hayırlısı olsun....

sayın monti , teşekkür ederim , hepimizin hakkında hayırlı olsun.

anti dustercı olduğumu hangi mesajımdan çıkardınız ?

duster benim gördüğüm kadarı ile hep olumlu yanları ile anlatılıyor , ben de elbette hemen 10 tane iyi mesaja bakıp , aliim o zaman vereyim 50.000 tl para diyecek değilim , bir müddet gezinicem artık burada , alırsam aracı ben de kalıcı olarak forumda olurum o ayrı. Gerçi duster sahibi olmayan duster forumuna giremez diye bir kural yoktur sanırım , yoksa var mı ?

elbette önce eksilerini görmeye çalıştığım için size anti dustercı görünmüş olabilirim , artıları zaten kendi kataloğunda da yazıyor , satıcılar da bol bol anlatıyor. Burada olmamın amacı gerçek kullanıcılardan eksileri de duymak , heryerde bahsedilmeyenleri de görmek ona göre karar vermek. Eksileri görmeye çalışınca anti dustercı mı olunuyor , öyle bir klasman mı var ? sanki 100.000 km kullanmışım da yaka silkmişiz gibi anti-dustercı oluverdik , ilginç ?

"duster topiğinden başka yerde yazmamışsın" diyorsunuz da, e duster hakkında karar vermeye çalışan biri olarak land cruiser sayfalarında mı yazmam gerekiyor ??? kaldı ki şu anki aracım foresterla ilgili sayfalarda yazmışlığım da vardır...

konu arka cam sileceği ama nerelere gelmiş....

Bende kendi Duster'ımda gördüğüm bir sorunu dile getirmek istiyorum; bu daha öncede başıma gelmişti, bilmiyorum bende başka kimsenin dikkatini çektimi yada benim araca özel bir sorunmudur bilmiyorum?

Aracı ön tarafı yukarı doğru gelecek şekilde yokuşa park ettiğimde arka cam yıkama fıskiyesinden sürekli su akıyor ve cam yıkama su deposunu bitirene kadar da durmuyor!!!
tabi bu durum çok hafif değilde biraz dikçe bir yokuşa park ettiğim zaman oluyor

bu konuda ne yapılabilir?

orhancengizk' Alıntı:
konu arka cam sileceği ama nerelere gelmiş....

Bende kendi Duster'ımda gördüğüm bir sorunu dile getirmek istiyorum; bu daha öncede başıma gelmişti, bilmiyorum bende başka kimsenin dikkatini çektimi yada benim araca özel bir sorunmudur bilmiyorum?

Aracı ön tarafı yukarı doğru gelecek şekilde yokuşa park ettiğimde arka cam yıkama fıskiyesinden sürekli su akıyor ve cam yıkama su deposunu bitirene kadar da durmuyor!!!
tabi bu durum çok hafif değilde biraz dikçe bir yokuşa park ettiğim zaman oluyor

Servise gidiniz normalde olmaması gerekiyor.

SERKANEFE' Alıntı:
Servise gidiniz normalde olmaması gerekiyor.

Arabayı ya bizim görmemiz ya da servisin görmesi lazım. Bizim görmemizin bir yararı olmaz, en iyisi servisin görmesi lazım. Ortada çekim yasalarına aykırı bir durum var. ;D

aracın silecek suyu deposu arka cam fıskıyesinin daha yukarısında kalacak kadar dik parkediyorsanız çekim yasalarına aykırı bişey yoktur...

fakat o kadar dik parketseniz bile depo suyu geri kaçırmayacak şekilde dizayn edilmiştir , yani çekime aykırılığı değil de bağlantıları bir kontrol edin derim. depo kapağınız hava alıyor mu ?

s.forester' Alıntı:
fakat o kadar dik parketseniz bile depo suyu geri kaçırmayacak şekilde dizayn edilmiştir , yani çekime aykırılığı değil de bağlantıları bir kontrol edin derim. depo kapağınız hava alıyor mu ?

almasa fıskiye çalışırmı sizce?

s.forester' Alıntı:
aracın silecek suyu deposu arka cam fıskıyesinin daha yukarısında kalacak kadar dik parkediyorsanız çekim yasalarına aykırı bişey yoktur...
hortumlardaki suyun ağırlığı depodan su çekicek basınca ulaştığında da suyu boşaltmaya başlar.
yani illa arabayı su deposu arka cam fıskiyesinden daha yukarıda kalacak şekilde (ki böyle bir park için herhalde 45 derecelik açı gerekir) park etmesenizde bu durum oluşuyor...

orhancengizk' Alıntı:

Çekvalfi arızalı yada takılmayı unutulmuş olmasın ??? ???

hava alıyor mu dan kastım , sadece alması gereken yerden mi alıyor anlamındaydı , anlarsınız sanmıştım pardon.
yoksa hava almayan bidondan bile su akmayacağı sanırım aşikar ...yani beni küçümseyici bir mesaj yazmışsınız ama...

bu arada hortumlardaki suyun ağırlığı depodan su çekecek basınca ulaştığında demişsiniz , naçizane söyleyeyim , birincisi hortumlardaki suyun ağırlığı ile alakası yoktur , ikincisi o ağırlık basınç değil vakum etkisi yaratır , basınç olsaydı zaten su , deposuna geri kaçmaya çalışırdı , değil mi .. sizinki hortumun ucundan dışarı damladığına göre , hortumdaki su vakum yaparak depodaki suyu emer gibi oradan alıp gibi dışarı atabiliyor... neyse bu kadar fizik yeter bence de servise gidin , bu komik pronblem çözülür :smiley:

depo geri kaçırmayacak şekilde dizayn edilirden kastım valf idi...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,815
Kaydolan Son Üyemiz
muzi_ko

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR