<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="mimar_ankara" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
mimar_ankara' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
arka silecekte fasılalı silme görmedim..Daha önce hatchback araçlarımda (tipo, brava, fash) hepsi fasılasızdı . Duster da öyle..arka silecekte ön gibi fasılalı veya hız ayarlı sileceğe ne gerek varki? Arka cam ön cam gibi yağmur şiddetine göre su almıyorki? En sıkı yağmurda bile 10-15 dakikada bir 1-2 tur silmek yetiyor. Bir de çamurlandığında su sıkarak 1-2 tur siliniyor. Bence işlev olarak hiç timer,röle gerekmiyor..mevcut durumu kullanımda yeterli işlev görüyor..
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
<br />
premium sınıf ve lux sınıf suv larda fasılalı silecekler vardır arkada,şehir içinde pek sık gerekmiyor belki ama uzun yolda ,hız varken gerekli bence<br />
birazda arkaya ne kadar sıklıkta,ve ne detayda ,baktığınıza da bağlı,zemindeki kirliliğe bağlı,ben yıllarca Kocaeli istikametine gittim,,yeri gelir bırakın 10 -15 dakikayı,15 san.bir silmek gerekir,zira çamurlu su kaplar,ben arkadaki trafiği görmeden rahatsız olurum mesela ve arkada ne dolaplar döndüğü önden daha önemlidir bence güvenli sürüş açısından</div>