Dacia Duster arka cam silecek rolesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KAR KAPLANI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,942
mimar_ankara' Alıntı:
arka silecekte fasılalı silme görmedim..Daha önce hatchback araçlarımda (tipo, brava, fash) hepsi fasılasızdı . Duster da öyle..arka silecekte ön gibi fasılalı veya hız ayarlı sileceğe ne gerek varki? Arka cam ön cam gibi yağmur şiddetine göre su almıyorki? En sıkı yağmurda bile 10-15 dakikada bir 1-2 tur silmek yetiyor. Bir de çamurlandığında su sıkarak 1-2 tur siliniyor. Bence işlev olarak hiç timer,röle gerekmiyor..mevcut durumu kullanımda yeterli işlev görüyor..

premium sınıf ve lux sınıf suv larda fasılalı silecekler vardır arkada,şehir içinde pek sık gerekmiyor belki ama uzun yolda ,hız varken gerekli bence
birazda arkaya ne kadar sıklıkta,ve ne detayda ,baktığınıza da bağlı,zemindeki kirliliğe bağlı,ben yıllarca Kocaeli istikametine gittim,,yeri gelir bırakın 10 -15 dakikayı,15 san.bir silmek gerekir,zira çamurlu su kaplar,ben arkadaki trafiği görmeden rahatsız olurum mesela ve arkada ne dolaplar döndüğü önden daha önemlidir bence güvenli sürüş açısından

Etiketler
unc' Alıntı:
premium sınıf ve lux sınıf suv larda fasılalı silecekler vardır arkada,şehir içinde pek sık gerekmiyor belki ama uzun yolda ,hız varken gerekli bence
birazda arkaya ne kadar sıklıkta,ve ne detayda ,baktığınıza da bağlı,zemindeki kirliliğe bağlı,ben yıllarca Kocaeli istikametine gittim,,yeri gelir bırakın 10 -15 dakikayı,15 san.bir silmek gerekir,zira çamurlu su kaplar,ben arkadaki trafiği görmeden rahatsız olurum mesela ve arkada ne dolaplar döndüğü önden daha önemlidir bence güvenli sürüş açısından

Kesinlikle katılıyorum, Bir zamanlar Hyundai getz arabamında arka sileceği fasılasızdı illet olurdum, çünkü benim 10 -15 sn de bir arkayı net görmem gerekir öyle alışmışım. İşte böyle ufak tefek eksiklikler arabanın pirestijini ortaya koyuyor

1- TERMOMETRESİNİN OLMAMASI
2- FASILALI ARKA SİLECEĞİNİN OLMAMASI
3- ÖN CAM FASILALI SİLECEĞİNİN TEK ZAMANLI OLMASI
4- ARKA TARAFIN AYDINLATILMASININ YETERSİZ OLMASI
5- KOSKOCA ARABAYA EŞYA KOYACAK GİZLİ BÖLMELERİN KONULMAMASI
6- FAR YÜKSEKLİK AYARININ NUH NEBİ OLMASI, BANA BU NEDİYE SORANLARA MOTOR KAPUTUNU AÇMA DÜYMESİ DİYORUM .

BU EKSİKLİKLER BANA FUL OLARAK SATILAN ARAÇTA.

KAR KAPLANI' Alıntı:
Kesinlikle katılıyorum, Bir zamanlar Hyundai getz arabamında arka sileceği fasılasızdı illet olurdum, çünkü benim 10 -15 sn de bir arkayı net görmem gerekir öyle alışmışım. İşte böyle ufak tefek eksiklikler arabanın pirestijini ortaya koyuyor

5- KOLTUK YÜKSEKLİK AYARININ OLMAMASI
6- ARACIN HAREKET HALİNE GEÇTİĞİNDE KAPILARININ OTOM. KİLİTLENMEMESİ
7- KOSKOCA ARABAYA EŞYA KOYACAK GİZLİ BÖLMELERİN KONULMAMASI
8- FAR YÜKSEKLİK AYARININ NUH NEBİ OLMASI, BANA BU NEDİYE SORANLARA MOTOR KAPUTUNU AÇMA DÜYMESİ DİYORUM .

ben uzun süre kangoo modellerini kullandım,bu rahatsızlıklara alışkınım ,ama yeri geliyor gerekiyor,insanı ve sürüş konforunu etkiliyor,dacia da kangoo ya benziyor,zaten aynı aileden
kangoda ön cam fasıla ayarlıdır,yani kademelidir
araç hareket haline geçtiğinde kapıların kilitlenmesi/kilitlenmemesini servis ayarlıyor bir şekilde,belki duster dada aynıdır
her şey bir yana motor ısı göstergesi olmamasına inanamıyorum,çünkü siz gidişatı önceden göremiyorsunuz,kırmızı yandığında iş işten geçmiş olabilir
fakat geçen baktım çoğu mini araçlarda(polo,yaris v.s)hiç birinde ısı göstergesi yok,onu eksiltmeyi tasarruf biliyorlar anlaşılan

KAR KAPLANI' Alıntı:
........
..............

Kar adamı (bu eksikliklerin hepsi daha önce kayda geçirilmişti), Duster gizli işlerden hoşlanmaz. Gizlisi saklısı yoktur. ;D ;D ;D

KAR KAPLANI' Alıntı:

5- KOLTUK YÜKSEKLİK AYARININ OLMAMASI
6- ARACIN HAREKET HALİNE GEÇTİĞİNDE KAPILARININ OTOM. KİLİTLENMEMESİ
8- FAR YÜKSEKLİK AYARININ NUH NEBİ OLMASI, BANA BU NEDİYE SORANLARA MOTOR KAPUTUNU AÇMA DÜYMESİ DİYORUM .

5 ve 6 cı şıklar bende var :eek:

evet var yaa unuttum, araç çok olunca araçları bir an karıştırdım fakat en düşük ayarında bile arabaya binerken kafamı kapı eşşiğine çarpıyorum :smiley:

Şaka bir yana ama DUSTER'ı gerçekten çok seviyorum. Abartmıyorum 30 gündür 2011 model 5 250 km. de pasatıma binmedim... Yok oraya gitmeyelim altı değer, yok buraya gitmeyelim o yol çok bozuk o yola araba vurulmaz... Ama Duster da böyle bir problem yok nereye istersem gidiyorum hiç stres yok ben bu eksiklikleri belirtiyorum ki millet aydınlansın bir sonraki Duster ların daha donanım olarak fazla özelliklere sahip olmasına katkıda bulunsun diye.

1 013.jpg

4x4 dusterlarda stepne etrafında dünyayı alacak bölmeler var. Yangın söndürücü, ilk yardım çantası, elektrikli pompa, takoz, çekme halatları vs. hepsi yerleşti. Taban halısını kaldırın hepsine ulaşıyorsunuz..

KAR KAPLANI' Alıntı:
Şaka bir yana ama DUSTER'ı gerçekten çok seviyorum. Abartmıyorum 30 gündür 2011 model 5 250 km. de pasatıma binmedim... Yok oraya gitmeyelim altı değer, yok buraya gitmeyelim o yol çok bozuk o yola araba vurulmaz... Ama Duster da böyle bir problem yok nereye istersem gidiyorum hiç stres yok ben bu eksiklikleri belirtiyorum ki millet aydınlansın bir sonraki Duster ların daha donanım olarak fazla özelliklere sahip olmasına katkıda bulunsun diye.
Kaplan bey, bu yeni passatlar için bu fındık motor (1.4) hiç çekmiyor şehir dışına çıkamaz diyordu servisin ustası benim kuzenin golfü götürmüştük servise. O yüzdenmi sizde Dusterı kullanıyorsunuz her zaman?

Monti kardeş o ustaya YUHHHHH diyorum, bence kuzenin oraya araba felan götürmesin. Dusterl'a PASSAT'ı kıyaslamak yok böyle bişey yaa yazık.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,071
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
Karalı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR