Dacia Duster Bagaj Kapasitesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,861
Ynt: Dacia Duster Bagaj Kapasitesi

BENDE BAGAJ FİLESİ SİPARİŞİ VERMİŞTİM,GELİNCE RESİMLERİ EKLERİM..

Etiketler

dacia yetkili servisten sipariş verdim,sadece fileyi değil birçok sipariş verdim inşallah gelince fotolarla birlikte hepsinin ayrı ayrı resimlerini eklerim..

BAGAJI BENİM İŞİM İÇİN ÇOK UYGUN ANLATILANLARA GÖRE YAKITIDA UYGUNMUŞ ALMAYAYIM DA NE YAPAYIM

Merhaba arkadaşlar. Hobi malzemelerimi sığdırabileceğim bir araba bu Duster. Aslında pek ilgimi çekmemişti ama yorumlar fikrimi değiştirdi. Söylenenlere göre, eski aracımın 3 de biri kadar yakması da cabası.
Bir depo ile( 1,5 dizel 110 beygir) şehir içi dışı kaç km yol yaptığınızı öğrenebilirmiyim ?

Kullanım ve trafik durumuna bağlı olarak 600-700km şehiriçi yapar.

meseregan' Alıntı:
Bilgi için teşekkürederim.
Yarın gidip bir deneme sürüşü yapacağım.

Bayiden mi yapacaksınız deneme sürüşünü

Bayilerde yok diye biliyorum da

Merhaba. 4X2 si için deneme sürüşü Adana da yapılabiliyor. Ama 4x4 ü bende görmedim

dusterilker' Alıntı:
Istanbuldaysaniz deneme surusu icin benimle irtibata gecerseniz 4x4 yada 4x2 deneme yaptirtabilirim
Teşekkürederim İlker bey, malesef Adana dayım.
Karar vermek çok zor bir iş. Ama tercihimi dizel Nissan Juke dan yana kullanacagım sanırım İç işleri bakanının baskısı ile

Juke çok sevimli bir araç hayırlı olsun

Arkadaşlar, içimizdeki 4x4 Duster sahibi üylerden bir ricam olacak. Arka koltuklar yattığında, ön koltuk arka sırtından, arka kapı içine kadar olan mesafeyi ölçüp bildirmeleri mümkün mü? Ankara Mais'de 4x4 olmadığı için ölçemedim. Benim için içinde rahat yatma olanağı önemli. Teşekkürler.

Burası işinize yarayabilir http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=73649.0

Bu broşürde de tüm ölçüler yazıyor, buradan indirebilirsiniz
http://www.dacia.com.tr/page.aspx?id=715&download=1

dün modacardan Bagaj havuzu ve iç dış termometre siparişi verdim bugün elime geçti..İlk izlenimim güzel,arabada uyguladıktan sonra fotoları eklerim..

sayın murat yazgı , aracı elinizde tutma süreniz nedir ? 2-3 sene sonra değiştirecek olursanız , sıfır bir juke fazla kayfettirebilir , bunu da dikkate alın , bir de iç tasarımı bilmiyorum hoşunuza gidecek mi ? orta konsol ve arkada oturduğunuzda , kutu içine tıkılmış gibi olmak , ufak arka camlar , belki de sizin zevkinize uyar tabii ayrı konu. Zevkler tartışılmaz.
Hangisi alırsanız hayırlı olsun öncelikle.