ttn' Alıntı:BENDE BAGAJ FİLESİ SİPARİŞİ VERMİŞTİM,GELİNCE RESİMLERİ EKLERİM..
meseregan' Alıntı:Merhaba arkadaşlar. Hobi malzemelerimi sığdırabileceğim bir araba bu Duster. Aslında pek ilgimi çekmemişti ama yorumlar fikrimi değiştirdi. Söylenenlere göre, eski aracımın 3 de biri kadar yakması da cabası.
Bir depo ile( 1,5 dizel 110 beygir) şehir içi dışı kaç km yol yaptığınızı öğrenebilirmiyim ?
meseregan' Alıntı:Bilgi için teşekkürederim.
Yarın gidip bir deneme sürüşü yapacağım.
Teşekkürederim İlker bey, malesef Adana dayım.dusterilker' Alıntı:Istanbuldaysaniz deneme surusu icin benimle irtibata gecerseniz 4x4 yada 4x2 deneme yaptirtabilirim![]()
meseregan' Alıntı:Merhaba. 4X2 si için deneme sürüşü Adana da yapılabiliyor. Ama 4x4 ü bende görmedim![]()
Teşekkürederim İlker bey, malesef Adana dayım.
Karar vermek çok zor bir iş. Ama tercihimi dizel Nissan Juke dan yana kullanacagım sanırımİç işleri bakanının baskısı ile
![]()
mimar_ankara' Alıntı:Arkadaşlar, içimizdeki 4x4 Duster sahibi üylerden bir ricam olacak. Arka koltuklar yattığında, ön koltuk arka sırtından, arka kapı içine kadar olan mesafeyi ölçüp bildirmeleri mümkün mü? Ankara Mais'de 4x4 olmadığı için ölçemedim. Benim için içinde rahat yatma olanağı önemli. Teşekkürler.