dacia duster ön cam lastiginden ve surucu hava yasgıtından gelen ses

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan barbarosbasaran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,071
Ynt: Dacia Duster Ön Cam Lastiginden Ve Surucu Hava Yasgıtından Gelen Ses

Beninkinin ikinci resimde baş parmağımla gösterdiğim yeri sürtüyordu cama diğerinde problem yoktu standartı yok yani o yüzden neresi cama temas ediyorsa orayı traşla , camla arasında 3, 4 milim boşluk olması lazım esnemelerde de temas olmaması için. Falçatayla salatalık soyar gibi ince ince kurtaracak şekilde traşla

Etiketler

İyi günler arkadaşlar bende bu sesten yana sıkıntılı olan duster kullanıcılarından biriydim ses sıcak havalarda kesiliyor fakat soğuk havalarda tekrar meydana çıkıyordu. Ben o parçanın alt kısmına sıcak silikon sıkıp kurumasını bekledim. Sonra parçayı yerine taktığımda camla temasını kesmiş oldum. Tıraşlama işi biraz riskli geldi bana falçatayı kaçırma durumlarında parçayı kullanılmayacak hale getirebilirim diye korktum açıkçası bilgileriniz için çok teşekkür ederim.

Bu arada parçayı sökmek için tork anahtarına ihtiyacınız olacak bilginiz olsun.

niye tork anahtarına ihtiyaç olsun ki? sözkonusu üçgen parça tek vida ile sabitli...çiçek şeklindeki uçlu tornovida ile rahatça söküp takarsınız..çok uçlu tornavidalar işinizi görür..

süleyman kaptan, ben de camı sürtmesi muhtemel yerleri traşladım..2 günden beri dikkat ediyom..o ses yok..forumun çok faydasını görüyom..sesler gittikçe azalıyor..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler