Dacia Duster'ın Karavana Dönüşümü

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 81
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 90,095
4x4 duster ve 3.5 m karavanım var. arkada o kazulet gibi şeyle ilerlemek keyifli değil. çekme karavanı kimseye önermem. hele ki bu yakıt zamlarından sonra. zaten de depo ve atölye amaçlı almıştım. o amaçla kullanıyorum.

dusterda tadilat yapmadan arka koltukları yatırırsanız 180 derece yatmıyor. diyelim yattınız yatma mesafesi 1.80 cm benim boy 1.87. içinde yatmayı denedim hiç tavsiye etmem. bu dayının proje fikir açısından mantıksız değil. ama arabanın koltuk tasarımında sorun var. o koltuklarla o iş olmaz. twingo gibi koltukları geriye doğru 180 derece yatan bir arabanın koltuklarını alıp duster a uydurarak işe başlamak lazım. özellikle ön koltukların geriye doğru 180 derece yatması lazım. sıkıntı orada.

çok eşyam var nereye sığdırıcam o kadar eşyayı diye konforunu düşünen adam zaten kampa gitmesin. port bagaj alır tavana atarsın en fazla. tabi ki en temizi çadır ama kampingde kalacaksak......doğada kalacaksak çadırı kendi adıma sevmiyorum , yağmuru ayrı dert, sıcağı ayrı der, ayı gelir, it kopuk gelir. araba daha güvenli.





 
Son düzenleme:

Etiketler
Zamanında dolblonun arkasına yatağı atıp aracın üstüne de portbagaj atmıştım bence ihtiyacı olanlar o şekilde çözüm bıkabilirler portbagaj denilen bir şey var