Öztürk FX Kamp I Mesajlar 182 Tepkime Puanı 0 Yer İZMİR 27 May 2012 #1 Sayın yetkili DACİA markası için alt başlık açılabilirmi...diğer markalarda olduğu gibi. Eğer iki adet alt başlık olur ise...DUSTER ve STEPWAY kullanıcıları yorumları karışmaz. Uygun ise STEPWAY başlığı açılmasını talep ediyorum.STEPWAY başlığına kendi aracımla ilgili bilgileri yazacağım. Syg.
Sayın yetkili DACİA markası için alt başlık açılabilirmi...diğer markalarda olduğu gibi. Eğer iki adet alt başlık olur ise...DUSTER ve STEPWAY kullanıcıları yorumları karışmaz. Uygun ise STEPWAY başlığı açılmasını talep ediyorum.STEPWAY başlığına kendi aracımla ilgili bilgileri yazacağım. Syg.
Öztürk FX Kamp I Mesajlar 182 Tepkime Puanı 0 Yer İZMİR 4 Haz 2012 #2 Ynt: Dacia STEPWAY alt başlığı Nezaketen bir cevap verseydiniz...? Olcakmı? ..Olmıyacakmı..? Bilgi...DUSTER topiğindekiler yakında beni aforoz edecekler...
Ynt: Dacia STEPWAY alt başlığı Nezaketen bir cevap verseydiniz...? Olcakmı? ..Olmıyacakmı..? Bilgi...DUSTER topiğindekiler yakında beni aforoz edecekler...
talkie77 Tolga Keskin Mesajlar 323 Tepkime Puanı 0 4 Haz 2012 #3 Ynt: Dacia STEPWAY alt başlığı Aracınız arazi aracı olmadığı için böyle bir başlık açılacağını sanmıyorum.
Ynt: Dacia STEPWAY alt başlığı Aracınız arazi aracı olmadığı için böyle bir başlık açılacağını sanmıyorum.