Dağın Tepesinde Ne Var?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erthem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,723

erthem

Moderatör
Yer
Ordu
Bunca yıldır sorulan ve cevap bulunamayan, daha doğrusu cevabı olan ama verilmeyen ya da verilmek istemeyen soru.. Dağın tepesinde ne işin var?
Bir dağcı grubu bu soruya cevap vermiş. eminim hepinizin ilgisini çekecek ;D ;D

1-19.jpg

2-14.jpg

3-15.jpg

4-14.jpg

5-10.jpg

6-12.jpg

7-12.jpg

8-10.jpg

9-9.jpg

10-9.jpg

11-10.jpg

12-9.jpg

13-8.jpg

14-9.jpg

15-8.jpg

16-9.jpg

17-8.jpg

18-8.jpg

19-6.jpg

20-4.jpg

21-4.jpg

22-4.jpg

23-4.jpg

Etiketler

Ynt: Dağın Tepesinde Ne Var?

dağlarkızı' Alıntı:
:p
Ne yazacağımı bilemedim birden erthem.
İtiraf etmeliyim ki böylesini hiç görmemiştim...Böyle bir şey çıkacağınıda tahmin etmemiştim..
İlginç... :D

;D ;D

Ever aynı tepkiyi bende vermiştim, kısa bir dumur hali beliriyor insandaa ;D

Bunu duyduğuma sevindim..Yoksa yine mi geriden takip ediyorum hayatı diyecektim..:p
:D
Hala yüzümde engelleyemediğim bir tebessüm var.. :D Hakketen değişik bir şey.. :p

dağlarkızı' Alıntı:
Bunu duyduğuma sevindim..Yoksa yine mi geriden takip ediyorum hayatı diyecektim..:p
:D
Hala yüzümde engelleyemediğim bir tebessüm var.. :D Hakketen değişik bir şey.. :p

Valla Zirvedeki Jakuziyemi Yanayım, Jakuzinin İçindeki Kızlaramı, Yok sa Kadehlerdeki Şampanyalaramı, Anlamadım Vala Tercih Yapmak Zor :D

E yuh be... Bi de tellak götürselermiş yanlarında ;D ;D Bu arada neresi olduğunu biliyor musunuz?

hade bea ;D yahu bunu herkesin görmemesi lazım sonra her dağın zirvesine asfalt bile dökülür... yurdum insanıda hem piknik hem jakuzi keyfi uğruna telef olur :D

yasarergun' Alıntı:
Benim de kızlarsivrisi kış tırmanışında bir daha ulaşabilirsem zirveye oraya tek kullanımlık mangal götürüp sucuk ekmek yeme porocem var. Poroce gerçekleşirse resimleri ilk burada yayınlayacağım. :D

o porecenin ağrı dağı versiyonu hemen hemen her dağcıda vardır :D :D :D bende bilem varr

Hayır benim korkum şey aslında; ''Es'' kaza babam görecek bu fotoğrafları diyecek demek böyle zirveler blaaa blaaa blaa..
Sonra benim bayramdaki Erciyes faaliyeti yalan olacak.. :p
Bir an babamın yüzünü gördüm sanki.. ;D ;D

dağlarkızı' Alıntı:
Hayır benim korkum şey aslında; ''Es'' kaza babam görecek bu fotoğrafları diyecek demek böyle zirveler blaaa blaaa blaa..
Sonra benim bayramdaki Erciyes faaliyeti yalan olacak.. :p
Bir an babamın yüzünü gördüm sanki.. ;D ;D

Babanın telefonu neydi ;D

Ben geçen sene tamamı 3 gün boyunca yürüyerek gerçekleşen Transamanos faaliyetinde tüm gruba sürpriz yaparak 3 kilo tavuk 6 kangal sucuk taşımıştım tavukları ikinci gece konakladığmız yerde sucukları da üçüncü gün kahvaltıda ikram etmiştim pişman değilim bir Antepli olarak eylemlerim devam edecektir. Arzederim :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR