<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Daihatsu Terios 1.3 İle 1.5 Arasında Yakıt Harcaması Hk.</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Terios 1. nesil 1.3 motor, 86 hp, şehir içi 11 lt civarı bir tüketimi vardır, Terios 2. nesil ise 1.5 motor, 105 hp, şehir içi 10lt civarı bir tüketimi vardır. Yani aralarında 1 lt civarı bir fark var ki aradaki +19 beygir gücünü de hesaba katarsanız kesinlikle Terios 2. nesil derim, takdir sizin ...
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Bu ikinci nesil, ama motor 1. nesildekinin aynı sanırım 1.3. Düz vites. 2008 model.<br />
Bugün gittik denedik, 0-100 arası hızlanma fena değildi ama motor gürültülü çalışıyor haliyle.<br />
100 km/s ile giderken 5. vitese attım düz yolda hızlanmadı.<br />
Sonra gittik bi yokuş çıktık, o da aynı şekilde fazla sürat yapmadığınız sürece mesele yok.<br />
Eve dönerken otobanda 100km/s ile giderken 1998 model rav4'ün gaza kökledim o da vites küçülttü, son viteste hızlanmadı, ama gel gelelim benim binek araç turbo dizel olduğundan herhalde bundan çok farklı. Belki o yüzden garibime gitmiştir. Rav4 otomatik olduğu için midir yoksa motor bu kadar gürültülü olmadığı için midir nedir o pek hissettirmiyor.<br />
<br />
Kısaca kararsızım, çok ta içime sinmedi açıkçası. Siz ne dersiniz?</div>