Daihatsu Terios 1

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ercumentoflas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,713

ercumentoflas

** insan hayatta şanslı olacağına şansız olmasın
Yer
İSTANBUL
Merhabalar terios hakkında teknik tuning ve off road hazırlığı ile ilgili bilgilerinizi paylaşırsanız linkler verirseniz sevinirim.

Etiketler
Ynt: Daihatsu Terios 1

bunu aldım ilan resimleri henüz ben çekemedim.
big_7302137_1037240_weww693.jpg

Hayırlı olsun yeni aracınız, oldukça temiz görünüyor. Japon iyidir, Toyota daha iyidir ;D Uzun süre sorunsuz bineceğinize eminim, bende ikinci el fiyatları makul hale geldiğinde HR-V yerine yeni Terios yani Toyota Rush almayı planlıyorum...

Güle güle kullanın. Aracınızı arazide oldukça başarılı bulacaksınız. benim merak ettigim bu araçların arkada slip difransiyel kilidinin olup olmadıgı.

yok sadece arka diferansiyeli kilitleyen elektrik motoru var ama ben bunu hanıma verdim bugün yarın ya1.6 yada 2.0 v6 2 araç var birini alacağım amerikayı yeniden keşfetmek gibi olacak hiçbir off road kiti yok türkiyede vitaranın ise herşeyi var

Çok iyi olur kanımca , suzuki demek zaten offroad demek , ayrıca suzuki için herşeyi daha rahat bulursun parça ve aksesuar bol. Kolay gelsin....

Ayrıca 2000 v6 düşünürsen seni kesinlikle memnun eder çünkü 1600 ün motoru biraz zayıf kalıyor arazide ben iki defa balata yaktım motor çok zayıf kendini toparlamıyor ama ondan sonra 2000 motorlusunu aldım valla banamısın demedi iyi düşün derim.

Öyle hatırlıyorum ama emin değilim 2000 motorlu modeller otomatik düz vitesi yok diye biliyorum emin değilim.Tercihini ona göre yaparsın.Bazıları otomatiği sevmez ama içinde bulunduğum ortam itibarıyla da otomatik baya kullanılır olmaya başladı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR