Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayırlı olsun yeni aracınız, oldukça temiz görünüyor. Japon iyidir, Toyota daha iyidir ;D Uzun süre sorunsuz bineceğinize eminim, bende ikinci el fiyatları makul hale geldiğinde HR-V yerine yeni Terios yani Toyota Rush almayı planlıyorum...
yok sadece arka diferansiyeli kilitleyen elektrik motoru var ama ben bunu hanıma verdim bugün yarın ya1.6 yada 2.0 v6 2 araç var birini alacağım amerikayı yeniden keşfetmek gibi olacak hiçbir off road kiti yok türkiyede vitaranın ise herşeyi var
Ayrıca 2000 v6 düşünürsen seni kesinlikle memnun eder çünkü 1600 ün motoru biraz zayıf kalıyor arazide ben iki defa balata yaktım motor çok zayıf kendini toparlamıyor ama ondan sonra 2000 motorlusunu aldım valla banamısın demedi iyi düşün derim.
Öyle hatırlıyorum ama emin değilim 2000 motorlu modeller otomatik düz vitesi yok diye biliyorum emin değilim.Tercihini ona göre yaparsın.Bazıları otomatiği sevmez ama içinde bulunduğum ortam itibarıyla da otomatik baya kullanılır olmaya başladı.