DEĞERLİ ARKADAŞLAR DAIHATSU TERRIOS OTOMATİK MODEL HAKKINDA KULLANICILARDAN BİLGİ RİCA EDECEĞİM PERFORMANSI NASIL İLK 100 İVMELENME 1.5 MOTOR VE OTOMATİK ŞANJIMANA GÖRE TATMİNKARMI VİRAJ KABİLİYETİ NASIL DAYANIKLILIK VE MUKAVAMET NASIL SES YALITIMI NASIL ORJİNAL PARÇA FİYATLARI NASIL VE DAHA VARSA DİĞER TECRÜBELERİNİZ.
Ynt: Daihatsu Terios Silver Otomatik, Nasıl Bir Araç ?..
slm ben terios 1.3 otomatik vites kullanıcısıyım araç gayet sessiz ve kibar arazide kendin biraz olsun kanıtlamış bi araç ama hataları da var mesela ben geçen uludağ göller bölgesine gittim resimlere bakabilirsin çıkamadığı toprak rampalar oldu ama 1.6 niva bile zorlandı onun dışında gayet süper ve tatminkar bi araç devamlı 4x4 olması hasebiyle biraz yakıyor haberin olsu motor ufak diye aldanma hemen yakıt var biraz ama zamanla seveceğin ve binerken zevk alacağın bi araç yükseklikten dolayı biraz virajlara yavaş girmeni tavsiye ederim
aarici' Alıntı:
DEĞERLİ ARKADAŞLAR DAIHATSU TERRIOS OTOMATİK MODEL HAKKINDA KULLANICILARDAN BİLGİ RİCA EDECEĞİM PERFORMANSI NASIL İLK 100 İVMELENME 1.5 MOTOR VE OTOMATİK ŞANJIMANA GÖRE TATMİNKARMI VİRAJ KABİLİYETİ NASIL DAYANIKLILIK VE MUKAVAMET NASIL SES YALITIMI NASIL ORJİNAL PARÇA FİYATLARI NASIL VE DAHA VARSA DİĞER TECRÜBELERİNİZ.
evet otomatik vitesler çok rahat ve mauelden farksız hızlanması falan süper bu modeller yeni kasalardamı var benimkisi 2006 model böle yazmıyo hiçbir yerinde