Dalış Hikayeleriniz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan illustre Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,108

illustre

Kamp I
ben ilk dalisimda (zaten topu topu 2 kere daldim ya :-[ ), sanirim hemen herkesin yaptigi bir hatayi yapmistim hocama, surekli (gunluk hayattan kalma aliskanlik iste) "ok" yerine "yukari cikalim" yapip duruyordum heheheh... ama (kulaklari cinlasin) Sefa, benim derinliksiz sarhoslugumu anlamisti herhalde hehehe...

ayrica benim dipte kendi capimda yasadigim bir panigi anlatayim (tabii bunun yukardakilerle uzaktan-yakindan alakasi yok):
aldigim her nefeste, derine indikce artan, yogunlasan bir kekik kokusu durumu vardi.. yani sanki ben dibe indikce daha da bir kekik kokulari yayilan ovalarda ucuyor gibi bir gercekustu duruma girmeye basladim.. tabii bir yandan ilk kez yasadigim sualti atmosferi ve uzerine kekikle karisik tarlalarin kokusu, anlatilmaz bir hazzin doruguna getirdi beni :D ;D :D yani o yasadigim hali ne kelimeler ne de baska bir sebeple yasanan sarhosluk hali ifadeye yetmezdi, hala da yetmez..

cikinca Sefa'ya ilk sordugum bu oldu. Meger sebep basitmis: tupleri bir tarlanin (ki kekik agirlikliydi sanirim) yaninda dolduruyorlarmis :smiley: e basinc arttikca da ben daha da bi yogun algiliyorum tabii falan filan..

yani tabii denir ya tupu doldururken kompresorun egzosuna dikkat edin, esen ruzgara falan, Allah muhafaza, dipte karbonmonoksitten gitmece de yasanabilir tabii.. yani tabii konunun cok uzmani degilim ama bilmeyen de zaten niye tup doldursun degil mi ;)

sevgiler,

*gamze ficici*

Etiketler
tabii
Ynt: Dalış Hikayeleriniz

Sevgili Gamze

Malesef ülkemizde işi bilmeyen bir çok kişi tüp dolduruyor, tüpün içine egzos gazı dolduran çok var :(
Kompresörün bakımı da düzenli yapılmazsa, filtresi değişmezse gerçekten kötü sonuçlar doğabilir. O yüzden her dalgıç dalmadan havayı kontrol etmeli ve kötü bir tat var ise o tüple dalmayı reddetmeli!

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,697
Kaydolan Son Üyemiz
ege87

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR