<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Dalyan'ın yeni oto galerisi</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="58ayhan" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
58ayhan' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Değerli kardeşim hayırlı uğurlu olsun bol kazançların olsun çok sevindim evet birde ps gurubuna ağırlık ver nede olsa karavan dünyasındasın .Birgün yolumuz düşer bir çayını içeriz.Saygılar
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Ayhan abi merhaba,<br />
Abi ps grubu alım satım yapan bir çok firma var Çorlu'da.Bizim nazımız da sözümüzde geçer burada.Buradan araç bulacak arkadaşlara şöyle bir yardımım dokunabilir,araca bakarız fiyatı olsun,durumu olsun ne olduğunu söyleriz.Çorlu tahmininizin üzerinde gelişmiş bir ilçe, kendi ili dahil,(Tekirdağ)bir çok ilden bile çok daha büyük.<br />
<br />
"nede olsa karavan dünyasındasın"demişsin. Abi yapma Allah aşkına,ben karavan dünyasına kabul edildiğimi düşünmüyorum karavan sahibi olmama ve bu sitede olmama rağmen,aptal değilim (abdalım)Ayrıca kabul edilmiş bile olsam ben kabul etmem bu durumdayken en azından ;D<br />
Son kararımı ve düşüncemi yapılacak ilk etkinlikte vereceğim,acaba benmi yanılmışım yoksa halklımıymışım?Göreceğiz bakalım.<br />
Daha çok ekmek yemek lazım diyorum,selamlarımla.</div>