cevap veren tüm arkadaşlara sonsuz sevgi ve saygılarımla
tesadüfen hurdacıda gezerken gördüğüm japon menşeili 4lü istavroz kutusunun ölçü olarak defender ön kutuya çok yakın olması ve dodge 100/200 lerdede her zaman hastalık olan vede çok uzun zamandır haç tipi istavroz uygulamayı düşünmemden birden tabiri caizse kafamda neden defendere uygulamayayım fikri gelişti ve hemen elimdeki çıkma defender kutuyu kapıp hurdacıya geri döndüm ayna bağlantı delikleri ve yan ayar bilya boy ölçüleri aynı olunca acilen diş sayılarını saydım dişteki farklılıktan dolayı kafam karıştı ve yazdım sadece aks dişlilerinrn freze çapını kontrol etmedim yarın ön iç aksı söküp ölçeceğim eğer oda tutarsa değme ağanın keyfine :
:
:
sonradan aklıma geldi zaten düz giderken istavroz kutusu tabiri caizse boş çalışıyor sadece patika bilyaların üzerinde serbest kendi etrafında dönüyor virajda devreye giriyor ki içlastiğin daha yavaş dışlastiğin daha hızlı dönmesini sağlıyor eğer yanlış düşünmüyorsam bu uygulama gayet güzel olacak buna rağmen yanılıyorsam beni uyartın Benim amacım en uygun rakamlarla en verimli defenderi toplamak 40 yıllık sanayiciliğimizin bir faydasını görelim bari görüş ve düşüncelerinize saygım sonsuz iyi günler dileklerimle