Defender 110 2.5 Benzinli İçin Motor Değişikliği

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan concrete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,177

Etiketler
Ynt: Defender 110 2.5 Benzinli İçin Motor Değişikliği

her zaman bekleriz efem... tek problem araç şöför + 1 kişi kapasiteli....

umutkaptan' Alıntı:
Olmaz olamaz.

Hayallerimiz vardı güven abi nedereye gidiyorsun.
Aracınla beraber hayallerinide sattığını farkındamısın?
Bak ben motoru değiştirmeden torku arttırma çalışmaları içindeyim

klimadan hidrolik direksiyona kadar çözümler içindeyim

Ama sen gitmektesin

Yolun açık olsun :'(

;D ;D ;D

Eğer bir disco sahibi olursam, zaman içinde onu defender parçalarıyla yenileyeceğim. defender görünümlü disco yapacağım. Hayaller tükenmez :smiley:

concrete' Alıntı:
;D ;D ;D

Eğer bir disco sahibi olursam, zaman içinde onu defender parçalarıyla yenileyeceğim. defender görünümlü disco yapacağım. Hayaller tükenmez :smiley:
Abi nasıl olacak bu iş disco1ler zate defender alt yapısına sahip sadece aks aralığı 110" yada 90" değilde 100" olması

yunus bager' Alıntı:
Abi nasıl olacak bu iş disco1ler zate defender alt yapısına sahip sadece aks aralığı 110" yada 90" değilde 100" olması

Tamam işte, 100- 110 farkını bir kenara atacak olursak, discoyu defender kaportasıyla yenilersem işlem tamamdır. Zaten bir kaç tane defender 100 var etrafta. :smiley:

Şaka bir tarafa şu anda bütçeme ve kafama göre disco arıyorum. Bu aracı daha önce 1 yıl kullanmıştım. Altyapısını hem discodan hem de defender dan tanıyorum. Bu nedenle kullanım alışkanlığım var.

Benimki 'kargadan başka kuş tanımam'' hikayesi...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,111
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR