Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ARB sistemi, hava kompresörünü kullanıyor diye biliyorum o zaman hidrolik kilit sistemleri de mevcut, bi Defender vardı Aşkın Jeep te her tarafı tesisat borularıyla doluydu, o araçta uygulanmış herhalde
ali abi sen ati yi kandır yemeğe fln götür, dükkanda yokken açarım senin arka diff i basarım kaynağı ... bu arada 2 3 torba malzeme gördüm panjurlar falan dükkanda sıfır kıvamına geldi defender ı galiba ?
işin garip tarafı bunları satan da tam olarak ne olduğunu bilmiyor.ama can ın söylediği doğru.pnömatik olanın hava kompresörü var ve içerden bir mandal yardımıyla devreye sokunca 100 % kilit sağlıyormuş.detroit olan ise zorlandığında zarar görmemesi için bırakıyormuş obakımdan arızasız hasara sebep olmayan bir sistemmiş yani senin dediğin de doğuruymuş mert.ama benim merak ettiğim bu kilitler 3 çeşit mi yoksa detroit ile hidrolik sistem aynı mı
gültekin istanbul da arabayı toplayan benim kuzen uğur,uğur61 nickiyle siteye de üye.ben trabzondayım ama haberlerini alıyorum senin makinanın çok dehşet sesi varmış
Ali Kemal, ARB, detroit kilitten farklı olarak diff içindeki kilit mekanizmasını kompresör yardımıyla devreye alıp çıkarıyor, detroit ise full mekanik sistem sadece virajda araç yattığında kilidi devre dışı bırakıyor, hidroliği ise hic bilmiyorum