Defender 110 mu Yoksa Discovery Seri 1 mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Defender Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 503
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,810
Ynt: Defender 110 mu Yoksa Discovery Seri 1 mi?

Ahmet kardes,
sana da iyi geceler dilerim.. asıl sen bizim kusurumuza bakma.. eski dost oldugumuz icin birbirimize takilmak icin hicbir firsati kacirmiyoruz.. Sen de anlamissindir, dostlugumuz bakidir Yavuz ile.. Acemilik niye olsun? burası zaten dostluk ortamı.. sevgi ve sayginin disinda hiçbirşey gerekmiyor..

Yavuz,
sanırım Naci de gelecek (malum benim Defender'e el koyacak ya), sanırım Sakallı da.. Bulusamadik bir Bolu civarinda...ki, test yapalim

herkese iyi geceler dilerim, reha

Etiketler

İlgiyle takip ediyoruz.:D Yavuz abinin dediği gibi ivedikte defenderları kilo ile almış, kilo ile satılıyor, alıyorsunuz kilo ile para harcıyorsunuz hala yürümüyor. ( Sözüm ivedikten içeri)

Goktug bey,
Evet Yavuz'un dedigi dogru.. kilo ile satiyorlar .. ama benim aracimin yurumemek gibi bir derdi yok ki?? (tabii simdilik) ;-) araziye giren her araç bir gün yolda kalır (bence, sözüm Araziden içeri) , tabii para konusuna hiç girmeyelim.. (şu internet iyi olmadı bre, gizli saklı kalmıyor )

herkesin Cumhuriyet bayramını kutlarım.. reha

göktuğ bey ve diğer cj ciler sakın kızmayın biraz da espri yollu bi cevap vereceğim. landcıların kapışmasından medet uman kasap önünde bekleyen kedi misali gördüm bu konu içinde konuşan cj cileri . aman dikkat kırma amaçlı hiçbirşey söylemek istemedim. sadece konuya yaklaşımınız öyle ki ''bişey daha öğrenelimde lr kötülüyelim'' gibi

Araziye giriş şekline göre değişir ama kesinlikle haklısınız. Üzüldüğüm nokta İvedikte ki onlarca defenderı hepsi dizel, kaputları açık aylarca yağmurun altında bıraktılar. Askerlerde çok kötü kullanmış 90 lı modeller hep, baksan 60 lı yıllardaki gibi. Milli servet ne kadar da defender olsa yine de insanın içi acıyor.

Ahmet bey rica ederim. Takılıyoruz sadece. Ben defender cj mukayesisinde onlarca şey öğrendim defender hakkında. Kötü araç hiç demedim. Kasap önündeki kedi misali LR kötülemek için et yemekten mide spazmı geçireceğiz. ;D ;D ;D

birbirinize düştünüz :smiley: sizleri seyrederken gülüyoruz bulbol bizleri eylendiriyorsunuz iyki varsınız :smiley:)))
ben mukayıse etmedim hiç de sadece jeep demem yeterli adı bile size yeter modeli önemli deyil:smiley:)))))

Arkadaslar,
yillar once "arazi tasiti" diye bir "kavramin" oldugunu ve sehirlerde cevremizde gordugumuz "kuafore, lokantalara" kalantor insan tasimak disinda da bir islevi oldugunu öğrendiğimde bu işe girdim.. Ve Arazi olayının aynı "avcılar" gibi 2 yüzü olduğunu görünce "dur yaw, arazi haftada en fazla bir kez yapılır ama muhabbeti hep.." diyerek çok eğlenmiştim ;-)

Maalesef yeteri miktarda arazi yapamayınca böyle, klavyemize vuruyor, dostluğumuzu/muhabbetimizi eğlenceli kılıyor.. Ben bu muhabbeti biraz "avcı" biraz da "aşık atışması" kıvamında buluyorum..

sevgiler, reha

jeep :smiley: evimin önüne park etmem . bu arada askeriye eski landları elinden çıkardı jeepler ne oldu?

herkes jeep parkedemez evinin önüne ayrıcalık burda zaten:smiley:))
şaka bi yana tartışma boyutunu alıyo konu gülmeye devam edecegiz anlaşılan

Park konusunda bende park edemiyorum jeep i evin önüne. Branda malum. Seven var sevmeyen var. Çeken var çekemeyen var.

Ahmet bey defender ınız çok güzel duruyor. Maşallah diyelim. Benim cj de de defender snorkeli var. Biraz uğraştım ama güzel oldu.

deniz bey yanlış anlaşıldım heralde :smiley: ayrıcalıktan değil tipsiz olduğundan söyledim :smiley: .

Jeep ciler başlığı dağıtmayın lutfen... Landcıların yürüyen aksamı aynı olan araçlarının hangisinin daha iyi olduğunu tartışması daha eğlenceli... güzellik görecelidir...Ben defenderında tipini seviyorum, ilkokulda resim dersinde hep çizerdim..

bu arada bir de ex-jeep ve ex-defendercı ama sonradan japona dönüp huzur bulanlar var ;D ;D ;D
huzur japonda...

bir şey daha ekleyeceğim, LR'ciler defendermı discomu diye tepişirken nedense hiç CJ mi yoksa Cherokee'mi yada XJ mi vs diye tartışan bi Jeepci görmedim ;D sanırım Jeepciler daha kendi içinde barışık :D

Arkadaslar,
konu aslında "bazıları sarışın, bazıları esmer" sever kadar basit.. zaten ben de, oğlumun harika ve lezzetli bir sebze olan "patlıcan" dan neden hoşlanmadığını hakikaten anlayamadım ve artık öyle kabul ettim.. konu bu kadar basit , zevkler ve renkler durumu..
reha

Jeepcj7' Alıntı:
Jeep ciler başlığı dağıtmayın lutfen... Landcıların yürüyen aksamı aynı olan araçlarının hangisinin daha iyi olduğunu tartışması daha eğlenceli... güzellik görecelidir...Ben defenderında tipini seviyorum, ilkokulda resim dersinde hep çizerdim..
:smiley:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
hakikaten o yandan çizimlere benziyo:smiley:))))))))))))))))))))))))
hiç öyle düşünmemiştim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,145
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Geri