defender 110 tavan bagajı arıyorum...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 2.mahmut Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,743

2.mahmut

LR'yi sev , doğayı koru...
Yer
istanbul
Web
www.aktasmuhendislik.net
merhaba, 1987model sw 110 um var, işime yaramayacağını bildiğim halde , tpini begendiği için tavan bagajı almak istiyorum 2. el satan yada yapan konusunda yardım ederseniz sevinirim teşekkürler.

Etiketler
Ynt: defender 110 tavan bagajı arıyorum...

2.mahmut' Alıntı:
merhaba, 1987model sw 110 um var, işime yaramayacağını bildiğim halde , tpini begendiği için tavan bagajı almak istiyorum 2. el satan yada yapan konusunda yardım ederseniz sevinirim teşekkürler.

merhabalar biz izmit yuvacıkta 5 araca yaptırdık mukemmel oldu bu konuda isterseniz zafer abi size yardımcı olacaktır ( zafer bager ) yaptırdıktan sonra da işinize çok yarayacagından emınım..

berk bey merhaba, cevabın için teşekkur ederim zafer beyenasıl ulasırım, maliyet hakkında bılgı verebılırmısın? birde resmi var ise ekleme sansın varmı tesekkurler

2.mahmut' Alıntı:
berk bey merhaba, cevabın için teşekkur ederim zafer beyenasıl ulasırım, maliyet hakkında bılgı verebılırmısın? birde resmi var ise ekleme sansın varmı tesekkurler

portbagajın resmı asagıdakı lınk de var boaynmıs halı ve merdıvenlı halı de olması lazım 200 kusur resım arasından secıp şeklıne karar verıldı konuyu takıp edenlere bakarsanız zafer abıye ordan ulasabılırsınız

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=54610.40

toplamda 5 yada 6 araca yapıldıgı için bizlere maliyeti biraz daha uygun oldu fıyat olarak kendısıne sorarsanız daha iyi olur bu işin üstadı o ;)

Mert bey Biz 5 adet 110 1adet 90 lık defendere yaptık. Araç sahipleri bagaj ları beğendi.

Biz şimdi bagajın önünde ve merdivende değişiklik yapmayı düşündük dahada kullanişlı olacak.

Lınk deki bagajı biz yaptık.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=43383.msg629433#msg629433

istanbul maslağa yolunuz düşerse beni arayım bir ustaya yönlendireceğim sizi hem hesaplı yapar hemde istediğiniz gibi

Aşağıdaki Defender'in sahibi kullanmayacağı için portbagajı söktürmüştü.
Orjinal bir portbagaj.

Oktay Usta bana istersem alabilceğimi söylemişti.
Eğer hala satmadıysa belki alabilirsin.
Konuyu açan sahibiyle veya Oktray Onuş ustayla irtibata geç istersen.
Arkadaş zaten istemediği için belki gayet uygun bir fiyata alabilirsin.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=47732.0

index.php

g-4 port bagaj orijinali MKG Mustafa beyin aracında orijinali (ithal) mevcut.Bu aracın üzerinden birebie copy yaptığımız ve özel kaynak mettodu uygulanan G-4 portbagaj statik boyayla boyandı.Fiyatı ve resimleri ilanlar aksesuarlar bölümünde görebili
rsiniz....

Merhaba benim merak ettiğim bir konu var. Bu portbagajların ruhsata işlenmesi zorunlu mu?

merhaba ruhsat konusunda bir bilgim yok ama bir sıkıntı olacağınıda düşüğnmüyorum çünki 5-6 tanıdığımda var ve gayet sorunsuz kullanıyorlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,970
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR