KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
yakıtın cok yada az olması lastik ölçülerinden fark eder mi? bende bi defender aldım üzerinde 7.50/16 lastik var bu ölçüler ideal mi dört mevsim kullanabileceğim bi lastik ve lastik ölçüsü biliyo musunuz?
yakıtın cok yada az olması lastik ölçülerinden fark eder mi? bende bi defender aldım üzerinde 7.50/16 lastik var bu ölçüler ideal mi dört mevsim kullanabileceğim bi lastik ve lastik ölçüsü biliyo musunuz?
Merhabalar Serhat
teşekür ederiz böyle sıkıntılar olmasa yeni çözümler bulunmaz bende çözüm olarak iki adet katır siparişi verecem çok ekonomik olacagına inanıyorum Detayları sonra açıklarım
;D ;D
Merhabalar Serhat
teşekür ederiz böyle sıkıntılar olmasa yeni çözümler bulunmaz bende çözüm olarak iki adet katır siparişi verecem çok ekonomik olacagına inanıyorum Detayları sonra açıklarım
;D ;D
yakıt sorunum devam ediyor subap ayarı yapacam başkada yapacak bişey kalmadı zaten geçen toplam 250 tl benzin aldım 200 km yapmışım 100 km daha yapar bilemedin 120km yapar ;D ;D
yakıt sorunum devam ediyor subap ayarı yapacam başkada yapacak bişey kalmadı zaten geçen toplam 250 tl benzin aldım 200 km yapmışım 100 km daha yapar bilemedin 120km yapar ;D ;D
havalar kötü güneş çıksında hem pasta cila yapacam hemde subap ayarı
zaten kapıda yatıyor yağışta binmiyorum satmayada kıyamıyorum ne işime yarıyacak bilmiyorum
havalar kötü güneş çıksında hem pasta cila yapacam hemde subap ayarı
zaten kapıda yatıyor yağışta binmiyorum satmayada kıyamıyorum ne işime yarıyacak bilmiyorum
Yemiyor işte satmak, gördük senin arabayı, maşallahı var, arabanın her yeri pırıl pırıl sen hala pasta cila yapıcam diyorsun, ya abicim bak yapma böyle şeyler deli edicen bizi iyice.
Git arabana adam gibi bakım yaptır, git birde lastik al paşa paşa bin.
Aaaaaa, hep aynı şeyleri söylemekten bıktım , yap bunları gene kapının önüne koy dursun. Ben günün birinde el koyarım senşn arabaya merak etme sen.
subap ayarını motor sesi yuksek devirde dizel gibi ses çıkardıgı için (yüke binerken) bide motor soğukkende dizel gibi çalışıyor
o yüzden yakıtta fark edermi bilmem azda olsa bişeyler fark eder otomotik avans yeni çalışmaya başladı hava kaçırıyordu hortumu değiştim ama taktıgım hortum orjinal değil yumuşak esner orjinalini bulmam lazım