M
MADENCİ
Ziyaretçi
Ynt: Defender 110'a Hidrolik Direksiyon
Takılabilir çok zor değil ama pratikte cok kullanılmıyor.
Takılabilir çok zor değil ama pratikte cok kullanılmıyor.
yunus bager' Alıntı:
yada söyle sorayım disco 1 ile defenderi hidrolik dieksiyonu arasında fark varmıdır
adrenalim' Alıntı:direksiyon tamam da hidrolik vinç takan var mı onu merak ediyorum ?
Şimdi mesele anlaşıldı Teşekkürler Engin abiedaghan' Alıntı:Yunus,
İki aracın hidrolik direksiyon kutuları birbirinden farklı. Discovery'ninki daha rahat, sessiz ve stabil iken; Defender'ın kutusu daha basit ve daha uzun ömürlü; ama biraz daha az konforlu bir sürüş sağlıyor.
Abi senin gibi iri kıyım değilizki ;Dndoganci' Alıntı:fani şeyler bunlar boşverin
sürün gitsin yaw
edaghan' Alıntı:Yunus,
İki aracın hidrolik direksiyon kutuları birbirinden farklı. Discovery'ninki daha rahat, sessiz ve stabil iken; Defender'ın kutusu daha basit ve daha uzun ömürlü; ama biraz daha az konforlu bir sürüş sağlıyor.
404s çift kabin mi tek kabin mi hayırlı olsunvosdost' Alıntı:Bence disco I ve def 110 nun direksiyon kutusu ayni. Biri 4 civatayla digeri 3 civatayla baglaniyor diye hatirliyorum. Yaniliyor olabilirim.
Vinc konusa gelince arastirmalar yogunlasti.
hidrolik pompa pto cikisina baglanacak, pto dan saft ile guc alan mekanik,
5-6 bg jenerator benzinli motoruyla yapilacak seyyar. Bu arada 69 404 s unimogla takas durumu var. Hafta ici belli olacak.konuyu dagittim affola.
![]()