MADENCİ' Alıntı:Kontrol Aşamalarında zorlandığı oluyormu. Düz direksiyon dişli açılımları ile Hidrolik Direksiyona bağlı dişli açılımları arasındaki fark yolda,arazide seri kavrama, hızlı tur alma, gibi tepkiler oluşturmuyormu
77pickup110' Alıntı:Evet hidrolik mi? düz mü? derken ben geçenlerde yazmış olduğum parçayı aldım (Deve boynu tamir takımı 10 TL.) ve benim elimde o büyüklükte lokma olmadığı için tamircide değiştirdim 10 TL.'de işçilik verdim ve şu an direksiyonum harika oldu. Benim şahsi fikrim arazi için düz direksiyon hissiyat açısından önemli. Araba sabitken çevirmediğiniz sürece düz direksiyonun başka bir zorluğu yok...!
gevis' Alıntı:benim defender de de hidrolik direksiyon yok sıfır masraf ile ön teker havasını biraz yüksek tutarak (42 psi) direksiyon çevirme zorluğunu önledim![]()
![]()
Tabii bu günlük kullanımlarda (ben işe gidiş gelişte ve şehir içinde bu aracı kullanıyorum) ve fren mesafesine dikkat ederek...
Ahmet sıkı dur TC de en büyük lastik takan defender göreceksinvosdost' Alıntı:hocam 35 inch mi ? ne yaptın öyle jeepler gibi olmuştur araç.aks larla ilgili sıkıntı yaşadın mı ? sağa sola sürtme yaptımı ?