Defender 110'dan Çift Kabin Pikap Olur mu?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,377
Ynt: Defender 110'dan Çift Kabin Pikap Olur mu?..

xano' Alıntı:
http://www.discoweb.org/umit3/

fazlaca zahmetli bir işe kalkışmış ama harika birşey olmuş.
Bu şekilde aracı 0 dan toplamasak sadece 110 sw yi tavanı ve arkasını sökerek parçaların yenisini alarak yapmak zahmetli bir iş değil ama maliyetli bir iş olduğunu biliyorum bu parçalar hurdaçılarda bulunabilecek parçalar değil iyi bir ustaya yaptırsanızda aynı paraya gelir

Etiketler

tek kabin lro ların arkasını alıp tavanıda saçtan yaptıdınmı niye pahalı olsun cok ucuza halledilir bence öyle ustalar varki saçtan adam yapıp neredeyse can verecekler

dron' Alıntı:
tek kabin lro ların arkasını alıp tavanıda saçtan yaptıdınmı niye pahalı olsun cok ucuza halledilir bence öyle ustalar varki saçtan adam yapıp neredeyse can verecekler
Tek kabinlinin arkası ,arka iç döşemesi ,bombeli camları ,orda sürğülü cam, tavan döşemesini arakaya bağlayan döşeme parçası
bu parçaları uygun fittat temin edebiliyorsanız olur
hatta temin edebilen varsa banada haber versin tenteli defenderi tek kabin olarak kapatmayı düşünüyorum

Yunus aslında çözüm senin avatarında gözüküyor gibi. 110 'un kesilecek olan arka kapı üstü ikinci sıra koltuğa kadar taşınıp monte edilemezmi (fotodaki Beyaz boyalı yer kesilip çıkarılsa)

kesik.jpg

Hocam bende aynı şeyi diyorum yoksa görünüm olarak dcpu ya benzemesini istiyorsan kesenin azını tam açacaksın ama sadece arkayı kesip öne ekleme olursa masrafsız olur sadece bombeli değilde düz olur yan çamlardan birinide arkaya taktınmı iş tamamdır

SDC11579-1.png

Evet şimdi oldu istediğim cevap bu. Ben öyle bombe mombe istemiyorum fonksiyonel olsun gerisi önemli değil :D

acemi80' Alıntı:
110 'un kesilecek olan arka kapı üstü ikinci sıra koltuğa kadar taşınıp monte edilemezmi (fotodaki Beyaz boyalı yer kesilip çıkarılsa)

Burada ara bölme olarak taşınacak olan arka kapı üstündeki kapı boşluğunada senin dediğin gibi cam monte edilir. Yani dışardan parça aramadan kendisinden kesilen parça öne taşınarak pratik bir çözüm bulunabilir gibi geliyor bana

kesik.jpg

acemi80' Alıntı:
Burada ara bölme olarak taşınacak olan arka kapı üstündeki kapı boşluğunada senin dediğin gibi cam monte edilir. Yani dışardan parça aramadan kendisinden kesilen parça öne taşınarak pratik bir çözüm bulunabilir gibi geliyor bana
Aynen böyle hocam sadece tavandaki aydınlatma camını biraz daha ileriye almak arkaya takılacak aynı parçayı kurtaracak kadar ileriye alınması gerekir sadece sorun iç döşemede bıraz uydurmak gerekir oda kolay iş

bendeki arka cam hiç işlevsel olmadı sebebide elimde 110"sw arakası olmadığından

SDC11569.png

En basit şekliyle şöyle bir şey

basitkesik.jpg

Fazla kestin hocam kapı dan sonra 10-15 cm daha geriye ğitmek gerekitor içerdeki alta gelen sacı oraya koyamassın

IST-LR_Defender_110DCPU_228.jpg

Haklısın ben ezbere maksadı ifade etmek için basitçe kestim araç elde olunca incelenir ona göre kesim yeri tesbit edilir. Bu tarz bir çalışma zannederim çok pahalıya mal olmaz.

Bütün mesele tescil ettirmekte

acemi80' Alıntı:
Haklısın ben ezbere maksadı ifade etmek için basitçe kestim araç elde olunca incelenir ona göre kesim yeri tesbit edilir. Bu tarz bir çalışma zannederim çok pahalıya mal olmaz.
Bu tarz sizi bilmem ama beni aşar
bunu koymaktan kastım kesilecek yerin brandanın bittiği yer
yanlız tek sorun alt sacı ve kenarlara bağlanan parçalarını stın almanız gerekir yaptırmak çok daha külfetli olur ve güzel olmaz ama bu parçaları bulmak kolay ve ucuza bulabilirsiniz

Sen araban orijinalmi, senmi yaptın

Yani fabrika çıkışı yine tek kabin pikap öylemi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,111
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR