Defender 110'dan Çift Kabin Pikap Olur mu?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,336
Ynt: Defender 110'dan Çift Kabin Pikap Olur mu?..

acemi80' Alıntı:
Yani fabrika çıkışı yine tek kabin pikap öylemi
Hayır hocam böyle değil benim araç daha önce tamamen açık tenteli idi

yeni ve eski tek kabinli modeller bu şekilde

land-rover-defender-110-pick-up-2-5-td5-1.jpg

2009_land_rover_defender_svx_6_gallery_image_large.jpg

MIV2CAF03K2NCA6PBOEXCAU29HY0CA3G8YV1CAJOFC19CAM9HW59CALKXVEQCAOSS8BNCASN1WYRCAV7RP3VCA5ILQEECAX5HF78

110_pickup1_328104253_std.jpg

Etiketler

sayin mete selamlar,, bana kalirsa yapmak istediginiz proje okadarda zor ve ayrintili degil,, sahibinden com da bir land vardi , diesel siyah pick up hatirladigin kadariyla aynan sizin projenizn gerceklestirmisler hem 5kisi rahatlikla binebiliyor, hem de hemde iki kapili eger istenirse 4 kapiliya cevirmek zor olabilir , bu linkteki araclarin bir tanesinden cikma tavan bulmak , cok masrafli olacagini sanmam, ,http://www.sahibinden.com/land_rover_1973_ingiliz_orijinal-55WQQaXQQ5859481WQQpXQQdisplayitem?source=promotion_flash ucuz yollu bir tane de askeri land tenteli bence super olur, madem ki bombe olayina takintili degilsiniz,, kolay gelsin, benimki sadece nacizane tavsiye:smiley:))

http://www.sahibinden.com/land_rover_serie_iii_trophy_fiyati_ihtiyactan_dustu_-90WQQaXQQ12111354WQQpXQQdisplayitem bu link tekide ,109 luk land kesilmis ama pek estetik olmamis ,, ornek olarak,,

zinciros' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/land_rover_serie_iii_trophy_fiyati_ihtiyactan_dustu_-90WQQaXQQ12111354WQQpXQQdisplayitem bu link tekide ,109 luk land kesilmis ama pek estetik olmamis ,, ornek olarak,,

Aslında tartışmanın kaynağı bu linkte verdiğiniz araç. Bu benim istediğim gibi bir araç ama series. Biz defenderdan buna benzer bir araç yapabilirmiyiz diye yola çıktık

yapilir cok basit bende dusunuyorum , ama suan oldukca mesgulim,,ama dedigim gibi ilk link teki gibi bir aracin tavan kismini bulursaniz zor olmayacagi kesin , ama hersey sizin bu proje icin ne kadar butce ayirdiginiz ve sonuc olarak ta egerki estetik bir sey cikmazsa orataya aracin son sahibi olacaginizi unutmayin,, kolay gelsin,,

Mete abi ben seni Seriesinle mutlu sanırdım :smiley:

Eğer çok niyetiniz varsa Mete abi, 1 tane askeriyeden çıkma tenteli 110a sizin Seri3 ün tavanı ve yan camları oturtulur, ön koltuk arkası varsa kesilir öne yatan 2 tane tek kapılı bir arabanın koltukları oturtulur. Arka bagaj kapağı ve camı da arka koltukların arkası olur. Sizin tavan tropic tavandı sanırım, eğer öyleyse çok da güzel olur, üstüne de port bagaj, değilse de sunroof açarsınız o da hoş olur :smiley:

Sizin tavanı sökülen Series3 e de üstü açıklardan bir bagaj kapağı ayarlanır ona da oğullarınız biner ;D ;D

ozcour' Alıntı:
Mete abi ben seni Seriesinle mutlu sanırdım :smiley:

Eğer çok niyetiniz varsa Mete abi, 1 tane askeriyeden çıkma tenteli 110a sizin Seri3 ün tavanı ve yan camları oturtulur, ön koltuk arkası varsa kesilir öne yatan 2 tane tek kapılı bir arabanın koltukları oturtulur. Arka bagaj kapağı ve camı da arka koltukların arkası olur. Sizin tavan tropic tavandı sanırım, eğer öyleyse çok da güzel olur, üstüne de port bagaj, değilse de sunroof açarsınız o da hoş olur :smiley:

Sizin tavanı sökülen Series3 e de üstü açıklardan bir bagaj kapağı ayarlanır ona da oğullarınız biner ;D ;D

Seri3 ü tabiki seviyorum. Bu bahsettiğimiz kullanım amacına uygun olacak. Bir defa seri3 te 2 kişinin haricindekiler için yolculuk eziyet, arkaya konulan yükte normal bir station arabadan daha fazla değil.

son 4 gündür alanyadaydım hasan ustanın yapmakta olduğu 110 çit kabin lantını gördüm muhteşem bir iş cıkıyor lakin berbat bir fotorafcıyım ( sanırım bu fotrgraf işini bir türlü beceremiyeceğim)

CIMG3033.jpg

CIMG3032.jpg

CIMG3030.jpg

CIMG3031.jpg

CIMG3035.jpg

Teşekkür ederim Onur iştebenim baştan beri anlatmaya çalıştığım. Hasan usta benim aklımdakini yapmış.

bu aracı ambulanstan yapmışlar inanın muhteşem gözüküyor azım acık 1 saat inceledim tek bir kusur yok ama fot da ışık ayarı filan beceripte cekemedim çekimlerimden bu kötü fotolar ortaya çıktı

dron' Alıntı:
bu aracı ambulanstan yapmışlar inanın muhteşem gözüküyor azım acık 1 saat inceledim tek bir kusur yok ama fot da ışık ayarı filan beceripte cekemedim çekimlerimden bu kötü fotolar ortaya çıktı

Ambulanstan yapılmış olanı daha öncede gördüm ama ben 110 defender'ı düşünüyorum

Bu araçta ambulanstan yapılma çok başarılı bir örnek

ümit çiftkabin2.jpg

ümit çiftkabin4.jpg

acemi80' Alıntı:
Ambulanstan yapılmış olanı daha öncede gördüm ama ben 110 defender'ı düşünüyorum

fotolarını çektigim 110 çift kabin land daha önceden ambulansmış adamlar 110 çift kabin land a çevirmişler yani 110 dan daha kolay olur bu iş sanırım

dron' Alıntı:
fotolarını çektigim 110 çift kabin land daha önceden ambulansmış adamlar 110 çift kabin land a çevirmişler yani 110 dan daha kolay olur bu iş sanırım

Yukarıdaki pikabın maliyeti 40000Tl nin üzerinde ancak onlar sıfır noktasına kadar inip yeniden yapmışlar.
Bense Duygusal sebeplerle en ucuzunu bulmaya çalışıyorum.

defender 110 modelinden tek kapı çift kabin pikap olur. ve istenildiği zaman "sv" modeli ve üstü tamamen açık olabilir ve yaptımda bütün parçaları da tamamen elyapımı bu resimde yapım aşamasından bi parça araç şuan topluyorum.

Fotoğraf-0093.jpg

Land Roverin özelligi aliminyum olması bu fotoda sacdan yapıp katletmişler.

berqu' Alıntı:
defender 110 modelinden tek kapı çift kabin pikap olur. ve istenildiği zaman "sv" modeli ve üstü tamamen açık olabilir ve yaptımda bütün parçaları da tamamen elyapımı bu resimde yapım aşamasından bi parça araç şuan topluyorum.

Peki yukarıda tarif ettiğimiz gibi çiftkapı bir pikap nasıl olur sizin söylediğiniz tek kapı. Kapılara dokunmadan sadece bagaj kısmını kesip pikap haline getirmek hakkında fikriniz nedir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,111
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.