Defender 110SW

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan umutkaptan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,550

umutkaptan

Dönen tekerler zaferi müjdeler.
Yer
Kocaeli
Web
www.gonulluitfaiyeci.org
Telsiz Çağrı Kodu
TA2AUP
Offroad için hazır Defender

Gerçi defenderler doğuştan offroad için hazır ama bende biraz ilave yaptım.

91 model benzinli ilk sahibiyim

Warn vinç 4000lbs

CB telsiz

Hella sis farları

akslar,keçeler debriyaj balatası fren balataları vb.yeni değişti.

Tuv muayenesinden bu şekilde geçti.2012 kadar

10 kişilik ruhsat diğer özellikler fotolarda gözüküyor zaten.

Fiyatı:14.000

İletişim:0532 332 0574

Etiketler

Ynt: Defender 110SW

ooo Umutkaptan sahibinden.com'dan önce gezenbilir'de ilanı vermişsin. TCG Land110 karasularımızın dışına çıkmasın mesajı var sanki?
hayırlı satışlar olsun.

Teşekkür ederim ibo.

Yıllardır forumda arkadaşlarımızla sohbetimiz var.Gezenbilir ailesi içinde kalmasını istediğim için ilanı sadece buraya verdim.

Hiç satmayacakmış gibi çok yakın zamana kadar bu aracı daha da iyileştirmek için çalıştığını çok iyi biliyorum. Aile içerisinde kalmasını diliyorum.

Umut hayırlısı diyelim .
İnsallah tanıdık birine gider senin aracı çok beğeniyorum.
Örjinal temiz fül...

hayırlı satışlar dilerim güzel araç muadil araclara oranla bi cok artı aksesurları var, alana hayırlı olsun sevgiler

Aracınıza bir kaç gündür bakıp duruyorum, hem özellik, hem de fiyat olarak çok çok uygun olmasına rağmen halen alıcısını bulamamasına çok şaşırdım gerçekten ( tabi bu arada satıldıysa bilemem )... Gezenbilir ekibi sanalda değil reelde geziyor sanırım, o yüzden görememiştir arabayı... Şu an imkan olsa kesinlikle almayı düşüneceğim bir araç... Hayırlı satışlar...

ayni durumdayim, bari ilani yukari alalim da bu guzel arac alicisini bulsun. yoksa masrafa girecegim, aile huzurum soz konusu ;D ;D

skmg' Alıntı:
ayni durumdayim, bari ilani yukari alalim da bu guzel arac alicisini bulsun. yoksa masrafa girecegim, aile huzurum soz konusu ;D ;D

haklısın, bence de yukarılarda durmalı ... ancak araba ne kadar çekici olsa da, aile huzuru çok çok daha önemlidir...