Defender 110SW

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan umutkaptan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,576
Ynt: Defender 110SW

bende dediğiniz gibi şaşıyorum çünkü bazı arkadaşlar israrla geçmişi bilinmeyen hor kullanılmış bir araç alıp toplayalım diyorlar ve ciddi durumda masraf çıkaracağı daha fotosundan anlaşılan araçlara 7-9bin TL civarı para istendiğini söylüyorlar. bu araca bakıyorum, ilk sahibi satıyor, arabada lazım olabilecek port bagaj, şnorkel, çeki demiri,cb telsiz,vinç gibi aksesuarlar var, yani al hemen haftasonu gir çık çamura, dağa bayıra.
orjinal benzinli hali duruyor, isteyen tüp taktırır isteyen böyle kullanılır. e sonra km.si oynanmamış, motoru işlem görmemiş.
sanırım bunlar önemli detaylar bir araba alırken. hani birde arabanın sahibi arabasını düne kadar satmayı düşünmeyen kullanan biri ve aracını satma sebebi belli.
ne bileyim hazır fiyatı 12bine düşmüşken talebin hala ihaleden çıkma alıp yapalım yönünde olması da enteresan geliyor bana.

Etiketler

araç benimde hoşuma gidiyor ama 3 aydır ktm 640 adventure motorumu satamadım. fiyatını 8000 den 7500 e çekince teklifler gelmeye başladı. inşallah satılırsa, aklımda ilk sıradaki araç budur

KM si kaçta umut arkadaşım aracın birde merakımdan soruyorum KM de yakıt sarfiyatı nedir
( tüp taktırmayı düşünmüyorum)

Umut arkadaşım kısmetse yarın öğleden sonra
izmitte olucaz sende müsait olursan bi görüşüp
arabaya bakmak istiyoruz !

eğer takas düşünürseniz aracım 92 model orjinal 56.000km de hatasız ve masrafsız.