İstanbul Kayalar Oto , Ankara Özüpek Oto sordunuz mu ? Sanırım aracınız 87 modelden daha eski modelini ve şeklini de söylemeniz lazım , aracınız series 2 veya 3 mü ?
İstanbul Kayalar Oto , Ankara Özüpek Oto sordunuz mu ? Sanırım aracınız 87 modelden daha eski modelini ve şeklini de söylemeniz lazım , aracınız series 2 veya 3 mü ?
Araç 1992 model ve orjinal. Maalesef kilitler her iki yerde de yok. Ancak sağolsun Aslan ustam - ki 80 yaşlarında Aslan gibi usta- tamamını onardı ve sorunu çözdü. Onun için çözülemeyecek sorun, onarılamayacak mekanik düzenek yok...
Bugün aracın lastikleri ve Jantları orjinalleri ile değiştirildi, ön-arka Fren balataları ve arka tekerlek Fren silindirleri tamamen yenilendi (1 ay önce bakım için götürdüğüm usta bakımını yaptık sorun yok demişti, açıp kontrol ettiğimde ise balataların değişmesi gerektiği, silindirlerde sızıntı olduğunu tesbit edince bir başka tamircide değişecek parçalar değiştirildi.
Sırada izolasyon işleri var.
Hürkan bey, aracınız kaç model? Nerede ikamet ediyorsunuz? Ne çok soru sordum değil mi? Ben ankarada ikamet ediyorum ve kilitlerin onarımını şaşmazda yaptırdım. Yenisine ihtiyaç kalmadı.
C.tesi oto mekanikteydim sizin arabayı topluyorlardı. Benim araba da 82 model kırmızı beyaz series 3 . Arabanızı biraz inceledim cok temiz bakımlı bi araç.
Hürkan bey, kilitlerin onarımını bir tornacı bile yapabilir bence, sadece biraz fazla zaman alıyor. Ankaraya yolunuz düşer mi bilmiyorum, eğer böyle bir durum olursa size onarımı yapan ustanın iletişim bilgilerini verebilirim.