Defender 130

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan simurg2 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,287

simurg2

Zirve
Yer
istanbul
Arkadaşlar herkese merhaba defender 130 luklar hakkında birkaç sorum olacak defender 130 çiftkabin ve kasalı bu aracı defender 110 lar gibi kapalı şekle getirebilirmiyiz?Bu işi hangi usta yapabilir bilen tanıyan varmı?Neye mal olur yok olmazmı nedersiniz fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler

Etiketler

Ynt: defender 130

http://photobucket.com/
foto yüklemek için buraya üye olup burdan yükleyebilirsin

komple 110 lar gibi kapalı yapmak istiyorsanız aracı bozmadan karbon fiber portatip bişey yaptırsanız daha pratık olur gibime geliyor

Ynt: Defender 130

evet komple 110 lar gibi kapalı yapmak istiyorum yaptırabilecegim yer fiyat konusunda bilgisi olan varsa iletirse memnun olurum ayrıca cevabınız için teşekkürler

elinizde 130 var mı? varsa ve değiştirmek istiyorsanız, maliyetini katlanın derim... Ama, 130'u da alıp o şekilde kapatırım diye düşünüyorsanız, hiç girişmeyin.. 130 pick up fiyatları az değil.

bir de meraktan soruyorum: limuzin boyutundaki Defender'ı ne amaçla kullanacaksınız? arazide başarılı olmayacağını bilmelisiniz.

Camper tarzı doğa gezileri içinde yatak olan bir düzenek tavan yukarı doğru açılan hem 4x4 hem karavan türü niyetim off rood yapmak değil bozuk dağ ve orman yollarında rahatça yol alabilmek resim yüklemeyi beceremediğimden resimleri gönderemedim 130 lük defenderim yok ama tedaş ihalelerinde iki adet var uygun fiyat eger motor +kaporta ve tedaş ödeyecegim parayla 20.000 tl gibi bir rakkam düşünüyorum sizce hayalı yada ayakları yerebasan bir düşüncemi

uygun fiyatlı 130'un fiyatını bilmiyorum ama, açık artırma usulü ise, pek de ucuza bitmez. hadi ucuza aldığınızı sayalım, bu iş yine de size en az 30'a çıkar diye düşünüyorum.

sevgili simurg2
tedaşı ihalelerini nereden takip ettiğini sormamın bir sakıncası varmı?
ben adarım ama bulamadım ayrıca bildiğin başka ihaleler varsa bizimle paylaşırmısın?
saygılarımla

Ali Fatih Güngör

ali fatih' Alıntı:
sevgili simurg2
tedaşı ihalelerini nereden takip ettiğini sormamın bir sakıncası varmı?
ben adarım ama bulamadım ayrıca bildiğin başka ihaleler varsa bizimle paylaşırmısın?
saygılarımla

Ali Fatih Güngör

http://www.tedas.gov.tr/158,Elektrik_Dagitim_Harita.html
bu sıteden tektek bolge mudurluklerının sıtelerıne gırıyorsunuz ve ihaleler kısmında ıhalelere bakıyorsunuz butun mudurlukler kendı ıhalelerını kendılerı yapıyor....

Arkadaşlar resmi gazeteden artırma eksiltme diye satış ihalelerinin yazdığı bölüm var ordan tedaş sayfasıda olablir ama nedense ben orda göremedim araçlar tedaş çamlıbel müdürlüğünde kopyala yapıştır yapmayı denedim olmadı tarih 24 şubat salı günkü resmi gazete artırma eksiltme ihalelerine bakarsanız zannedersem görebilirsiniz 2 adet 130 luk V8 defender

gitmeyi düşünen varsa görüşelim arkadaşlar ihaleler konusunda bilgisi olan varsa paylaşımlarına açığım

Merhaba, ilgilendiğim ve zaman zaman da hayalini kurduğum bir düzenek... Camper gibi kullanılmazsa da, uzun yolda ne kadar geniş iç mekan, o kadar iyi diye düşünüyorum. bazen çoluk çocuk uzun seyahatlerde, 110 un bile dar geldiğini düşünüyorum, ve 130 olsa, arkada da katlanır tipte koltuklar olsa fena olmaz diye aklımdan geçirmiyor değilim. Anladığım kadarıyla off-road camiasında "ne kadar kısa, o kadar iyi" - teknik nedenler... ancak, iyi bir ekspedisyon aracı olarak, 130 ve kapalı kasa iyi bir seçenek gibi geliyor...

Doğrusu merak ediyorum; acaba buradaki yazışmaların dışında bir bilgi edinebildiniz mi?

Selamlar,

simurg2' Alıntı:
Arkadaşlar resmi gazeteden artırma eksiltme diye satış ihalelerinin yazdığı bölüm var ordan tedaş sayfasıda olablir ama nedense ben orda göremedim araçlar tedaş çamlıbel müdürlüğünde kopyala yapıştır yapmayı denedim olmadı tarih 24 şubat salı günkü resmi gazete artırma eksiltme ihalelerine bakarsanız zannedersem görebilirsiniz 2 adet 130 luk V8 defender

ihale tarihi ve yeri bellimi , yoksa geçtimi ihale.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,781
Kaydolan Son Üyemiz
GS adv

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR