Baki Ö.
Kamp II
Reha bey derdimi büyük oranda siz çözersiniz. zira önceki konulardan incelediğim kadarıyla konuya hakim ve tecrübelisiniz. Bu 2.5 benzinli konusunda: ambulansdan çıkma bir defender almak istiyorum. Bu ikinci bir araç olacak ve beni hafta sonları doğayla buluşturacak. bu aracı tercih etmem ise maddi imkanımın yetersiz oluşu ve az yıpranmış olmaları. Maksadım : İçinde karavanı andırır küçük bir değişikle yoldan çıkmak ayrıca sizinle bir ortak noktamız olarakta amacım sadece gideceğim yere götürecek kadar bir performans.
Bu motor LPG montajı ile ne kadar yakar.Örneğin dizellerin seviyesine indirebilirmiyim ve belirttiğim şekilde maddi olarak beni üzmeden(yedek parça işçilik gibi) isteklerimi karşılarmı. önceki ki yanıtınız içinde teşekkür ediyorum ve bu işe yeni başlayan biri olarak bana birazcık daha ayrıntılı bilgi vermenizi rica ediyorum.
Bu motor LPG montajı ile ne kadar yakar.Örneğin dizellerin seviyesine indirebilirmiyim ve belirttiğim şekilde maddi olarak beni üzmeden(yedek parça işçilik gibi) isteklerimi karşılarmı. önceki ki yanıtınız içinde teşekkür ediyorum ve bu işe yeni başlayan biri olarak bana birazcık daha ayrıntılı bilgi vermenizi rica ediyorum.