yavuz-çelikel www.isteataturk.com Mesajlar 5,898 Tepkime Puanı 26 Yer ANKARA 6 Mar 2017 #1 Yedek olarak aldığım motor gurubunu proje değişikliği ile satmaya karar verdim .
yavuz-çelikel www.isteataturk.com Mesajlar 5,898 Tepkime Puanı 26 Yer ANKARA 6 Mar 2017 #2 yavuz-çelikel' Alıntı: Yedek olarak aldığım motor gurubunu proje değişikliği ile satmaya karar verdim . Genişletmek için tıkla ... İlgili malzeme Ankara'da işyerimde dir. Kırık olan eksantrik kapağı yedeği verilecektir. Motor durumu hakkında bilgi yoktur, hiç açılmadı ellenmedi. İrtibat için Yavuz Çelikel 0 532 509 33 35
yavuz-çelikel' Alıntı: Yedek olarak aldığım motor gurubunu proje değişikliği ile satmaya karar verdim . Genişletmek için tıkla ... İlgili malzeme Ankara'da işyerimde dir. Kırık olan eksantrik kapağı yedeği verilecektir. Motor durumu hakkında bilgi yoktur, hiç açılmadı ellenmedi. İrtibat için Yavuz Çelikel 0 532 509 33 35
yavuz-çelikel www.isteataturk.com Mesajlar 5,898 Tepkime Puanı 26 Yer ANKARA 6 Mar 2017 #3 Motor şanzuman ve arazi takımı fiyatı 10bin tl dir. motor durumu hakkında bilgi yoktur. kırık olan eksantrik gövdesi yedeği verilecektir.
Motor şanzuman ve arazi takımı fiyatı 10bin tl dir. motor durumu hakkında bilgi yoktur. kırık olan eksantrik gövdesi yedeği verilecektir.
yavuz-çelikel www.isteataturk.com Mesajlar 5,898 Tepkime Puanı 26 Yer ANKARA 7 Ağu 2017 #4 Günceldir.
yavuz-çelikel www.isteataturk.com Mesajlar 5,898 Tepkime Puanı 26 Yer ANKARA 12 Ağu 2017 #5 SATILMIŞTIR