KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
kule farklı değilse lt77, bazı r380 lerde kule farklı geri vites lt77 ile aynı posizyonda. 1 in solunda , standard kuleli r380 de geri vites 5 in arkasında.
Ynt: Defender 3500cc Karburatörlü V8 Hakkında Bilgi
Valla hatırlayamadım desem inanırmısın...Arada anestezi ile reset attılar ya bana hatırlayamadım. Tedaş çıkmasıydı, ilanı görmüştüm ve bayağı uygundu rakam...130luk olabilir hakikaten. Uzun mu kaçar sana?
umutcelikel' Alıntı:
Valla hatırlayamadım desem inanırmısın...Arada anestezi ile reset attılar ya bana hatırlayamadım. Tedaş çıkmasıydı, ilanı görmüştüm ve bayağı uygundu rakam...130luk olabilir hakikaten. Uzun mu kaçar sana?
Sorma ya, bademleri aldırdım ;D 35 yaşında da genel anestezi ile alıyorlarmış vs vs..Evde yatıyorum.
130 sizin Dikmendeki sokak uzunluğundadır harbi...
umutcelikel' Alıntı:
Sorma ya, bademleri aldırdım ;D 35 yaşında da genel anestezi ile alıyorlarmış vs vs..Evde yatıyorum.
130 sizin Dikmendeki sokak uzunluğundadır harbi...
discovery-V8' Alıntı:
kule farklı değilse lt77, bazı r380 lerde kule farklı geri vites lt77 ile aynı posizyonda. 1 in solunda , standard kuleli r380 de geri vites 5 in arkasında.
arkadaşlar 130 lük yanasıbın aracı sitede km düşürülmüş bilginize ve alış fiyatıda 5000 tl aynı ihaleyle bende yakından ilğilendim250 bin olan km 50 bine düşürülmüş gerisini varın siz düşünün
V8 le cayır cayır aks doğrayanlarda var benim gibi 5 senede %100 kilitli diff ve 32 inch lastikle ile hiç aks kırmayanda (büyük konuştum bugün yarın elime alırım akslardan birini) kullanım tarzıyla ilgili hendeğin başında sıkıştırmadan gazlayıp geçerseniz birşey olmaz, ama sıkıştırıp zorlarsanız kırar.