Defender 3500cc Karburatörlü V8 Hakkında Bilgi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erenatac Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 76
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,068
Ynt: Defender 3500cc Karburatörlü V8 Hakkında Bilgi

erenatac' Alıntı:
bu aracta geri vites 1 in solunda bu durumda şanzumanı r 380 mi?

kule farklı değilse lt77, bazı r380 lerde kule farklı geri vites lt77 ile aynı posizyonda. 1 in solunda , standard kuleli r380 de geri vites 5 in arkasında.

Etiketler

umut nasipteki 130 lukdan mı bahsediyosun şu uzun olanlardan?

Valla hatırlayamadım desem inanırmısın...Arada anestezi ile reset attılar ya bana hatırlayamadım. Tedaş çıkmasıydı, ilanı görmüştüm ve bayağı uygundu rakam...130luk olabilir hakikaten. Uzun mu kaçar sana?

umutcelikel' Alıntı:
Valla hatırlayamadım desem inanırmısın...Arada anestezi ile reset attılar ya bana hatırlayamadım. Tedaş çıkmasıydı, ilanı görmüştüm ve bayağı uygundu rakam...130luk olabilir hakikaten. Uzun mu kaçar sana?
O aracı 13800 den satışa çıkardılar sonra fiyatı 15000 e çektiler :smiley:

130 uzun olur abi.Bu arada anestezi ne iş? geçmiş olsun ameliyat fln mı oldun?

umutcelikel' Alıntı:
Sorma ya, bademleri aldırdım ;D 35 yaşında da genel anestezi ile alıyorlarmış vs vs..Evde yatıyorum.
130 sizin Dikmendeki sokak uzunluğundadır harbi...

Koca dünyaya 20 inch mi sığmıycak, iyi bir arka tampon ve alt koruma ile heryere girer çıkar.

Geçmiş olsun bu arada.

Ynt: Defender 3500cc Karburatörlü V8 Hakk?nda Bilgi

Yanlis anlamadiysam. 2500 luk 110 larin aks ve saftlari buyuk motorlarda sIkIntI yaratmiyacak sekIldemi uretiliyor.

Geçmiş olsun Umut,ben badem işini 10 yaşındayken fln halletmiştim,sonra dünya varmış dediğimi hatırlıyorum,bıkmıştım hasta olup yatak döşek yatmaktan :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
kule farklı değilse lt77, bazı r380 lerde kule farklı geri vites lt77 ile aynı posizyonda. 1 in solunda , standard kuleli r380 de geri vites 5 in arkasında.

bu konuda emin değilim... R380'in tüm versiyorlarında geri vites 5'in altında olması lazım.

edaghan' Alıntı:
bu konuda emin değilim... R380'in tüm versiyorlarında geri vites 5'in altında olması lazım.

Disco için evet ,defenderde farklı kule olabiliyor.

arkadaşlar 130 lük yanasıbın aracı sitede km düşürülmüş bilginize ve alış fiyatıda 5000 tl aynı ihaleyle bende yakından ilğilendim250 bin olan km 50 bine düşürülmüş gerisini varın siz düşünün

vosdost' Alıntı:
Yanlis anlamadiysam. 2500 luk 110 larin aks ve saftlari buyuk motorlarda sIkIntI yaratmiyacak sekIldemi uretiliyor.

orası meçhul ;D

V8 le cayır cayır aks doğrayanlarda var benim gibi 5 senede %100 kilitli diff ve 32 inch lastikle ile hiç aks kırmayanda (büyük konuştum bugün yarın elime alırım akslardan birini) kullanım tarzıyla ilgili hendeğin başında sıkıştırmadan gazlayıp geçerseniz birşey olmaz, ama sıkıştırıp zorlarsanız kırar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR