KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
arkadaşlar yoğun araştırmalar sonucunda defenderime en uygun yerli üretim jantı buldum. 16'' alüminyum jant. ayrıca üzerine defender bile yazıyor. jantları aldım şua an elimde. yanlız bijon somunları eskileri olmuyor mecbur yeni somun araştırıyorum.
link aşağıdadır.
arkadaşlar yoğun araştırmalar sonucunda defenderime en uygun yerli üretim jantı buldum. 16'' alüminyum jant. ayrıca üzerine defender bile yazıyor. jantları aldım şua an elimde. yanlız bijon somunları eskileri olmuyor mecbur yeni somun araştırıyorum.
link aşağıdadır.
arkadaşlar sanırım bu takım fiyatı bencede çok güzel ve güncel duruyor benim aracımda da rr klasık jantı mevcut ve araya parça atmadım buda o şekilde kullanılabiliyor olması gerekir rr ye oluyorsa defendere de olur fiyat uygun araçlarımızada yakışır
Abi replika oldugu icin benim tahminim takim fiyati adamlarin kendi sitesine de mail attim daha cvp gelmedi.. Yasal olarak polis cevirip replika diye jantlari almasin
namık bey yeni bijonlar huma otoda mevcut rr klasık jantı bijonu ile aynı sanırım yinede siz bir sorun fiyatıda sanırım kdv dahil 6 tl olacak bilginize
namık bey yeni bijonlar huma otoda mevcut rr klasık jantı bijonu ile aynı sanırım yinede siz bir sorun fiyatıda sanırım kdv dahil 6 tl olacak bilginize
merhabalar elinizdeki defender jantları adet fiyatımı? jantları aldıgımızda bijonlarıda temin ediyormusunuz? birde bızım araclarımıza celık hjant taktıgınızda araya "spacer" ara ek bir parça koymak gerekıyor bu jantlarda gerek varmı yanı ek bir işlem yapmaya gerek varmı aldıgımızda..
saygılar..
satıcıdan gelen mail ::
toptan fiyatıdır.aksesuarları içindedir .aracınızla ilgili bir olay gerekip gerekmediğini görmeden bişey diyemeyiz..
arkadaşlar spacer kullanmaya gerek yok.takım fiyatı yani 4 adeti 700 tl. zaten tek adedi 700 olsaydı orjinal janttan 2 takım alınırdı. )))
yanlızca bijon somunları sıkıntı. onlarında tanesi huma oto da 6 tl miş. foremost adlı arkadaşa teşekkürler verdiği tamamlayıcı bilgiden dolayı...
aks başındaki lastik şapkayı çıkarınca çok rahat oluyor.ama çıkarmadanda olur. yanlız sıkıntı kutu içinden bijon somunu çıkmaması. mecbur şimdi birde somun parası verecem yada tornada somun yaptıracam.
arkadaşlar spacer kullanmaya gerek yok.takım fiyatı yani 4 adeti 700 tl. zaten tek adedi 700 olsaydı orjinal janttan 2 takım alınırdı. )))
yanlızca bijon somunları sıkıntı. onlarında tanesi huma oto da 6 tl miş. foremost adlı arkadaşa teşekkürler verdiği tamamlayıcı bilgiden dolayı...
harika bir haber bu jantları celık janta cevırmeyı cok ıstıyodum supper oldu ama sımdı de kullandıgım ınsa turbo lar celık jant ıcın uygun degıl sanırım
Bu replikaya müdehaleyi ben anlayamıyorum , savaş sadece cephede askerle veya dağda dış desteği alan teröristle mi yapılır ? Dünyada yoğun bir ekonomik savaş varken biz kendi polis ve jandarmamızı neden yabancı sermayenin çıkarları doğrultusunda kullanırız ? Kimse bana uluslar arası anlaşmalar demesin , imzalamasaydınız veya imzaladıklarına rağmen göstermelik bir iki operasyon harici bu işi ciddiyetle uygulayan bizim gibi başka kaç ülke var ? Onlar bizim terörüstümüze futursuzca destek verirken biz onların markalarını koruyoruz !