Defender' a Uygun Jant Bulunmuştur

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gomera Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 159
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,894
Ynt: Defender' a Uygun Jant Bulunmuştur

SELAM

235/85/16 orijinal defender ebatidir.

Etiketler

takibe devam jantlar gelinceye kadar )))

Arkadaşlar selam. Bu jantları nerden alacağız bayiler nerede. Eğer bilgisi olan varsa söylerse sevinirim. İstanbul / Anadolu yakasındayım.

akojant diyorlar sitewsine giriyorum ne telefon numarası nede bayi adresleri var. yardımcı olursanız sevinirim.

SA-200TDI-D90' Alıntı:
SELAM

235/85/16 orijinal defender ebatidir.
750/16 nın karşılığı lastik olarak 235/85/16 jant olarak orjinali 5.5/16 radyal lastik takmak isterseniz 6.5 /16 en ideali defendere zatan bijon aralığı ve poryanın çapından dolayı sadece kendi jantı oluyor saygılar

olgun52' Alıntı:
akojant diyorlar sitewsine giriyorum ne telefon numarası nede bayi adresleri var. yardımcı olursanız sevinirim.
0212 580 00 00 burdan ufuk beye bir sorarsanız size bayileri ve gerekli açıklamayı yapacağını sanıyorum kolay gelsin

bu jantlara 750. R 16 lastık takabılıyormuyuz arkadaşlar .?

DR.ÖZHAN' Alıntı:
bu jantlara 750. R 16 lastık takabılıyormuyuz arkadaşlar .?

Bu ilana bir göz atın.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-land-rover-boost-jant-rrc503400mnh/detay/?

DR.ÖZHAN' Alıntı:
teşekkur ederım

onur bey ako jatla görüştüm takılır dıyor lar burdakı bayısı de takılı dedı haziranda gelegekmiş jantlar gelsın bıdaha bakıcam artık.

Linkteki jantlar hoşunuza gittiyse o fiyat üzerinden %15 indirimi var. Ayrıca sizin lastikler birebir uyuyor. Fakat araca takabilmeniz için araca spacer almanız gerekiyor.

bujant degıl mı kı bahsı gecen bujonlarda degişecek tabi göbekler icinde spacer da devreye gırecek jantlar girsın bı stoga tekrar degerlendirelim.