Ynt: Defender Almak İçin Yardım?
Bulent bey,
kusura bakmayın, forumu nasıl yöneteceğimi sizden öğremem gerektiğini düşünmüyorum. Ayrıca, hem bu başlık da, hem de başka konularda size "defalarca" rica etmem, sanırım yanlış anlaşıldı sanırım. Sadece "uygun olduğunu düşündüğüm bir şekilde yaklaştım"..
Burası bilgi paylaşmak için bir site.. Sohbet etmeyi, takılmayı ben de çok severim (beni tanıyan herkes bunu bilir) ama bunu "soru sorulan" konu başlıklarında yapılmaması esastır. Yoksa, ne bilgiyi soruyu soran cevabını, ne de daha sonra bilgiyi arayan bu "gereksiz" mesajlarınız arasında aradığını bulabiliyor. Sohbet etmek istiyorsanız, nükteler yapmak istiyorsanız lütfen sosyal ortamları kullanın.
Tabii ki arada "nükteler yapacağız", birbirimize takılacağız.. ama bunun da bir limiti vardır.
Kızabilirsiniz, ama böyle müdahale ettiğime göre, benim kadar sinirlenmediğinizi garanti ederim. konu bu kadardır, bir kez daha "konuya katkıda bulunmak dışında" mesaj yazmanıza izin vermiyorum ve bütün mesajlarınızı inceleyeceğime emin olabilirsiniz..
sonuç olarak, şuana kadar size "sansür uygulanmadığını ve baskı kurulmadığını " göreceksiniz... iyi günler dilerim, reha