bana alma sakın pişman olursun çok uğraşırsın denildikten sonra inadına aldığım ve iyiki de almışım derdirten araçtır kendileri
hocam; bu aracı almak istiyorsanız önce cesaretiniz olmalı, çünkü her an yolda kalabilir, olmadık arızalarla karşılaşabilirsiniz. belki de hiç sorunsuz binersiniz
ama alacağınız aracı mümkünse bir defender sahibiyle birlikte inceleyin
herkese iyi forumlar.Ben de bir arkadaşımdan defender series 3 almayı planlıyorum.Aracın şase motor ve şanzumanı iyi.Fakat kaporta vs komple elden geçmesi gerekiyor.Sizce bu aracı hangi fiyat ortalamasında almalıyım.Çünkü belli bir piyasası olmayan bir araç
herkese iyi forumlar.Ben de bir arkadaşımdan defender series 3 almayı planlıyorum.Aracın şase motor ve şanzumanı iyi.Fakat kaporta vs komple elden geçmesi gerekiyor.Sizce bu aracı hangi fiyat ortalamasında almalıyım.Çünkü belli bir piyasası olmayan bir araç
motor ve şanzıman dışında araç çok basit kolayca söküp takılabilir birkaç parça takımla yapılmayacak şey yok bi bilya değiştirecek olsan kendin yaparsan 220 tl ye halledersin usta işin içine girince 500 ü bulur çoğu usta işini düzgün de yapmaz sonra zaman para kaybeder ve stres sahibi olursun ama düzgün ustayı bulur parayı da dert etmezsen çok üzülmezsin şahsi fikrimdir bu araçlara biniyorsan elin takım tutmalı