bir kaç derin nefes alın... ara sıra atak yapsa da geçer bu kriz durumu )))) yok geçmezse durumunuz fena.. : )))) Şaka bir yana Allah kolaylık versin.....
öncelikle defender konularını okumanızı en azından teorik olarak bilgi sahibi olmanızı tavsiye ederim ardından bütçe belirleyip öyle yola çıkmanızı öneririm
Bu araçları ya seversiniz ya sevmezsiniz arası olmuyor. Konfordan teknolojiden hızdan uzak araçlar. Severek alırsanız vazgeçemezsiniz. Çok tutuluyor işte yok duruşu güzel vs şeklinde bir beklenti ile alırsanız 2 gün sonra konforsuzluktan teknolojisizlikten yavaşlığından satıp daha modern bir araca geçer bi daha bu araca yaklaşmazsınız.
1 sene oldu aracı alalı toplam 4 5 sefer anca kullandım tek seferden en fazla 120 km yol gittim üzerine hiç birşey yapamadım aracın. Uzun süredir uzak bir yerde duruyor şuan. Ama her gördüğümde bi heyecan sarıyor beni.
Ek oalrak alacaksanız facebook gruplarından falanda araştırın şuan piyasa çok saçma sapan bir halde boş düz dizele 30 40 bin fiyat çekiyorlar. Ve son dönemlerde dizilerde magazinde falan çok fazla görülmeye başladığından fiyat uçmaya başlayacak
mesela binek araçlarda alfa romeo neyse arazi aracında defender odur
ya sevilir yada sevilmez ortası yoktur sadece bir arazi aracı alayım deyip defender alınmaz bu araca aşık olunur ve bütün handikapları ile alınır binilir kullanılır ve karşıdan gelen defender a slm verilir