FrknBtr Yeni Üye Mesajlar 4 Tepkime Puanı 0 Yer İst 9 Mar 2016 #1 Merhabalar, Defender için arka emniyet kemeri aldım. Döşemede makara boşluk yeri var fakat döşemenin arkasında kemeri takmak için demir alan yok nereden bulabilirim bilen biri varsa memnun olurum. Uydur kaydır bir şey yapmak istemiyorum. Teşekkürler...
Merhabalar, Defender için arka emniyet kemeri aldım. Döşemede makara boşluk yeri var fakat döşemenin arkasında kemeri takmak için demir alan yok nereden bulabilirim bilen biri varsa memnun olurum. Uydur kaydır bir şey yapmak istemiyorum. Teşekkürler...
M mbilican Yeni Üye Mesajlar 13 Tepkime Puanı 3 25 Mar 2016 #2 Parça kodu (MRC9361-MRC9362) googleda ara resimlerini görürsün
FrknBtr Yeni Üye Mesajlar 4 Tepkime Puanı 0 Yer İst 31 Mar 2016 #3 mbilican' Alıntı: Parça kodu (MRC9361-MRC9362) googleda ara resimlerini görürsün Genişletmek için tıkla ... Aradım fakat bulamadım link verebilir misiniz acaba ?
mbilican' Alıntı: Parça kodu (MRC9361-MRC9362) googleda ara resimlerini görürsün Genişletmek için tıkla ... Aradım fakat bulamadım link verebilir misiniz acaba ?