DEFENDER ARKA KRANK KEÇESİ İÇİN ACİL YARDIM

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mehmettufan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,775

mehmettufan

Ana Kamp
Merhaba arkadaşlar 91 model dizel askeriye cıkması defender aldım 4 aydan sonra aracın altından yağ kacırdını fark ettim usta krank kecesi kacırıyo dedi o arada devriyajda kacırdı yağladığı içiin, indirdik motoru 100.120.12 ebatında bi kece taktık fakat takarken kumpasla krankı ölctüğnde 99.120.12 olması lazım dedi biz bulamadık o keceyi acil işmizde vardı taktık 2 ay sonra tekrar kacırdı bu sefer 88.5 .120.13 ebetında bi kece taktık sıkı sıkıya olsun diye 100 km gittim tekrar kacırıyo sıkı olduğu için kecemi yandı acaba benim napmam lazım bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum bursadan yazıyorum bu işlerden anlayan bi tamirci tavsiye edermisiniz

Etiketler
Ynt: DEFENDER ARKA KRANK KEÇESİ İÇİN ACİL YARDIM

Üstad öncelikle bence ilk iş ustanızı değiştirin.Çünkü krank keçesi değiştirmek için motorun yarısını indiriyorsunuz taktığınız parça orjinal değilse bir süre sonra bu zahmet tekrar çekiliyor.İkinci iş olarak keçenin lütfen orjinalini takınız,bir de keçenin çalıştığı yerde çizik,karıncalanma tarzında bir şeyler var ise orjinal de taksanız kaçıracaktır.Keçeyi de İstanbul Kayalar Oto,Huma dan sipariş ile getirtilebilirsiniz.

SKT nin 410253_S nolu keçesini alıp takın.
Takarken aparat kullandırın Yoksa düz pet şişeden keserek bir aparat oluşturun.
Eğer krank milinde oyuntu varsa keçeniz altına mutlaka 3 mmlik bir raynel koyarak
keçenin oyuntuya gelmemesini sağlayın.

merhaba aynı problem bende de var idi istanbul kayalar otodan hatırladığım kadarı ile direk rafında 20 TL civarı değeri olan bir keçe verdiler değiştik ve düzeldi , ama motor indir kaldır bu işlerle uraştık hazır sökülü iken debriyaj da değişti şu anda sorun yok , belki kayalar yardımcı olabilir kolay gelsin

teşekkür ederim yardımlarınız için bende kayalara devriyaj ve kece sipariş ettim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR