"Defender" bilen elektrikçi arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Manta Ray Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,125

Manta Ray

Ana Kamp
Yer
istanbul
Merhaba Dostlar,

Aracımın kaloriferi çalışmıyor, kumanda teli falan kesilmiş ya da kopmuş,
hem onu yaptırabileceğim hemde ön göğüsü söküp elektirik tesisatını düzeltip
"MUD Console" montajını yapabilecek işinin ehli bir elektirikçi arıyorum.
Tercihim İstanbul Anadolu yakasında olmasından yana ama derseniz ki Avrupa
yakasında "X" ustanın işi bu onuda kabul ederim. Aracım 87 model Benzin/Lpg'li
Hepinizin yardımları için şimdiden teşekkür ederim...

Doğan Pektaş

Etiketler

Ynt: "Defender" bilen elektrikçi arıyorum

Manta Ray' Alıntı:
Merhaba Dostlar,

Aracımın kaloriferi çalışmıyor, kumanda teli falan kesilmiş ya da kopmuş,
hem onu yaptırabileceğim hemde ön göğüsü söküp elektirik tesisatını düzeltip
"MUD Console" montajını yapabilecek işinin ehli bir elektirikçi arıyorum.
Tercihim İstanbul Anadolu yakasında olmasından yana ama derseniz ki Avrupa
yakasında "X" ustanın işi bu onuda kabul ederim. Aracım 87 model Benzin/Lpg'li
Hepinizin yardımları için şimdiden teşekkür ederim...

Doğan Pektaş

sonerı herkes soyluyor bende oraya gıdıcem .. ayrıca baska bır tavsıye eskı kalorıferı sokun yerıne radyatorcuden yenı corum kalorıferı alıp yerıne takın ne kumandaya nede o garıp tellere vs ııhtıyacınız olcak actınızmı heryerden canavar gıbı sıcak hava ufluyor..

DSC_0141.JPG

suyabatmaz' Alıntı:
Hehe! evet İbrahim. Çiftalan'da gördüğün G4 :D

Süper!
Kürkçü dükkanına geri döndün ;D

Niye haber vermiyorsun?
Neydi bu 300tdi mı?
Aradığın makineyi buldun galiba..

Çok haklısın İbrahim ;D
İşlerden kafayı kaldıramıyorum bir süredir. Ararım bir ara. İstediğim gibi turbo bulamadım.
Bu araç tanıdığım-bildiğim araç, çok memnunum.
2.5 düz dizel, 87 model komple yenilenmiş. Turbo değil :smiley:
Defender gibisi yokmuş benim için.

Elektrik işleri için ben de Soner'i öneririm.
Benim Warn vince çok güzel biçimde kablosuz uzaktan kumanda adapte etti. Öyle kullanışlı oldu ki anlatamam.
Geçen hafta vinci kullanırken çok büyük rahatlık yaşadım.. Kablolu uzaktan kumadalardan çok çok daha rahat..

suyabatmaz' Alıntı:
Gideceğin zaman haber ver, beraber gideriz Berk.

haberlesırız abı bu carsambadan sonra 2-3 hafta çinde olcam gelince mutlaka elektrık işi için gelmeyı planlıyorum o arada mutlaka ararım beraber gıderız.. ibrahım abı kablosuz vınc ıcın huma da bir modül var vinçi kablosuza cevıren onu mu kullandın??

berk' Alıntı:
haberlesırız abı bu carsambadan sonra 2-3 hafta çinde olcam gelince mutlaka elektrık işi için gelmeyı planlıyorum o arada mutlaka ararım beraber gıderız.. ibrahım abı kablosuz vınc ıcın huma da bir modül var vinçi kablosuza cevıren onu mu kullandın??

Hayır, Ahmet Ergun abiden (Hüsoff'un yanındaki dükkan) TJM wireless uzaktan kumanda aldım götürdüm Soner'e bağladı bana.

Benim zaten araç içinden switch'ler var vinç için. Fakat kablolu uzaktan kumadam kaybolduğu için zorluk çekiyordum. Orijinal kablo-kumandayı sordum 110$+ KDV istediler. Ben de TJM'yi taktım, çok daha kullanışlı ve daha ucuz oldu.

Huma'da aşağıdaki wireless kumanda kiti var, 65 TL. (mutemelen sen bundan bahsediyorsun)
Soner'e sor, eğer bunu bağlayabilirse bu daha hesaplı.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-12v-oto-vinc-icin-kablosuz-kumanda-kiti-kumanda-56831963/mega-foto/?photo=4

beyler benim standart kalorifer kayıp oldu,,,yeni kalorifer motoru ve davlumbazımı almalıyım 450 tl dedi parcacı,,değermi yaoksa farklı bişeyler varmı bildiğim kaddar iyi ısıtmıyor orjinal kalorifer....saygılar

ihg70' Alıntı:
Hayır, Ahmet Ergun abiden (Hüsoff'un yanındaki dükkan) TJM wireless uzaktan kumanda aldım götürdüm Soner'e bağladı bana.

Benim zaten araç içinden switch'ler var vinç için. Fakat kablolu uzaktan kumadam kaybolduğu için zorluk çekiyordum. Orijinal kablo-kumandayı sordum 110$+ KDV istediler. Ben de TJM'yi taktım, çok daha kullanışlı ve daha ucuz oldu.

Huma'da aşağıdaki wireless kumanda kiti var, 65 TL. (mutemelen sen bundan bahsediyorsun)
Soner'e sor, eğer bunu bağlayabilirse bu daha hesaplı.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-12v-oto-vinc-icin-kablosuz-kumanda-kiti-kumanda-56831963/mega-foto/?photo=4

aynen abı bu ılandan bahsettım.. pekı wireless olayı bukdar camur su vs sonrası sorun cıkarırmı? bende gecen vıncımı 5-6 defa cok zorlu sartlarda kullandım hıc sıkıntı cıkarmadı ama kablo olayı dert yanı ama 65 cok bı rakkam degıl denemekte fayda var..

NVR01' Alıntı:
beyler benim standart kalorifer kayıp oldu,,,yeni kalorifer motoru ve davlumbazımı almalıyım 450 tl dedi parcacı,,değermi yaoksa farklı bişeyler varmı bildiğim kaddar iyi ısıtmıyor orjinal kalorifer....saygılar

dedıgımı yap 150 liraya al bır corum kalorıferı aynı bu sekıl taktır hıcbıseye ıhtıyacın kalmıyor ıcerdekı kumanda tellerını ıptal ettırdım butun kanallardan dırek 3. kademeden hamam gıbı oluyor.. bugu vs hemen kesıyor orjınalı cok zavallı kalıyo bunun yanında..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,947
Kaydolan Son Üyemiz
Homywood Bungalov

Çevrimiçi üyeler

Geri