Cümleten iyi forumlar
Henüz defender sahibi değilim, bilmiyorum bu gidişle belki de hiç olamayacağım
ama siz değerli üstadların paylaşımlarını okuyarak az çok fikir sahibi oluyor insan, yolda görsem diyorum yanımdakine bak bu safari tavan
, yakında sitede arızalara önerilen çözümleri de detaylı bir inceleme ile paylaşmayı düşünüyorum, sizin yanınızda haddimize değil
ama işte idare edin.
forumda "ucuz defender kriterleri" konusu da benim, o konuyu açtıktan sonra şunu anladım ki yanlış hatırlamıyorsam %70-75 i halen piyasada olan bir araç var illa bineceğim deniliyorsa araç çok.
Bu arada sitenin yeni formatı çok güzel, eskisinden çok daha hızlı, önceden telden (tapatalk) girmek daha hızlı idi, şimdi bilgisayardan da gayet hızlı giriliyor. yalnız şu resimleri felan bi çözseniz sayın yönetici arkadaşlar. resimler paylaşılmış biz artık göremiyoruz, hele şu "Defender Camper Projem" başlıklı konunun resimlerini görememek insanı çıldırtıyor
-kaportası hamur topağı gibi duran araç, (bizim sivasta tekkeşin tavasına benzemiş derler
)
-kapı çizgilerinin aracın bütününe olan hizalamasında anormal bozukluklar olan araç,
-araçtan çok memnun olanların sattığı araç,
-telefonla özel bilgi verileceği söylenen araçlardan uzak durmak gerekir diye düşünüyorum.
dediğim gibi defenderim yok hatta hiç aracım yok, 20 yıl önce anadol sürmüşlüğüm var, ehliyet kursunda her frene asılışımda hocam cama her yapışmasında alışacağız abi alışacağız abi diyodu
hani futbol konuşursunuz Alex dersiniz konu baştan başlar ya
defenderde işte öyle, benim gibi uzun ve sıkıcı yazıları zorla (zornan
) okutturur işte böyle size
Sağlıcakla kalınız