Defender Boyatma Konusunda Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan defender58 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,779
Ynt: Defender Boyatma Konusunda Yardım

Şaşmaz sanayisinde fakat mektup adresini bilmemekteyim. Tarif etmekte çok zor :smiley:)) Herhangi bir Land Rover amblemine sorarsanız mutlaka tarif ederler.

oto ike şazmazoto sanayi 1.cad 6.sok tel 0 312 278 21 34 diye biliyorum

Merhaba Arkadaşlar,
Sözünü ettiğim listeyi aşağıda sunuyorum. Umarım faydalı olur. Liste ile ilgili belirtmek istediğim birkaç konu var:
a) Ankara oto Sanayiinin Şehir merkezinde olan bölümlerinin kapatılması ile Oto tamir esnafının bir çoğu dükkanlarını İvedik veya Şaşmaz bölgesine taşıdığı için eskiden beri bilinenen ustaların yerini bulmakta zorluk çektim, kimilerini de bulamadım. Belki de kapattılar. Listeyi okuyan arkadaşlar eksik gördüklerini tamamlayabilirse mümmükün olduğunca tam bir liste elde edilebilir.
b) 4x4 araçlar geniş bir spektrumda yer alıyor. Özellikle LR yapanlar dikkate alındı.
b) Kaporta, boya, elektrik vs. konularda yer alan firmalar yer almadı, çünkü mekaniği ve toplama işini yapan ustanın uyum içinde çalıştığı sayısız firma var. En iyisi mekaniği yapan ustayla birlikte yönelmek.

İlgili herkese kolaylaklar ve esenlikler diliyorum

Firma Adı : OTO BURAK
Adresi : 1.Cadde 13 Sokak No:16/F Oto Sanayi Sitesi (Şaşmaz) - ANKARA

Tel : 0312- 278 50 72

Faks : 0312 278 50 28

Mail : acer.huseyin@gmail.com

Not : Firma sahibi Hüseyin Acer, yaklaşık 25 yıldır Land Rover yedek parça işi ile uğraşır
Her türlü Land, toplama, tamir bakım vb işlerde görüş ve önerilerine rahatlıkla başvurulabilir.

Firma Adı : ALİ KEMAL URGANCI

Adresi : 22 Sokak No:22 Oto Sanayi Sitesi (Şaşmaz) - ANKARA

Tel : 0312- 278 20 35

Faks : -

Mail :

Not : Kemal Usta 80’li yaşlara yaklaşmış Ankara Oto sanayinin en eski ve deneyli ustalarından ve halen atölyesinde çalışan birkaç oto tamir ustasından biridir. Gençliğinden beri Land Rover üzerinde çalıştığından “İngiliz Kemal” diye anılır. Titizliği, işinde ustalığı ile efsane haline gelmiştir.

Firma Adı : OTO İKİEL

Adresi : I cad. 6 Sokak No: 7 Oto Sanayi Sitesi (Şaşmaz) - ANKARA

Tel : 0312- 278 21 34

Mail :

Not : OTO İKİEL’ sahipleri Cafer Naillioğlu ve Ömer Üzel’dir. Her ikisi de Çıraklık ve kalfalık dönemlerini Kemal Ustanın yanında geçirmiş sonra ortak olarak kendi işlerini kurmuşlardır.

Firma Adı : OTO URGANCI

Adresi : I cad. 11 Sokak No:31 Oto Sanayi Sitesi (Şaşmaz) - ANKARA

Tel : 0312- 278 37 36 GSM: 0533 342 60 88

Mail :

Not : OTO URGANCI’ sahibi Engin Urgancı’dır. Kemal Ustanın oğludur. Seri III’ler ve Defender’ler arasında büyüdüğünü ifade eder. Okulluyla beraber götürdüğü meslek hayatının bir bölümünde Borusan Otomotivin Ankara’daki servisinde çalışarak kendini Freelander, Discovery ve Range Rover’ler konusunda da yetiştirmiştir.
Babasından ayrılarak Yeni açtığı atölyesinde Borusan Otomotiv ‘den ayrılan bir usta arkadaşı ile birlikte çalışmalarını sürdürmektedir.

Firma Adı : SENA JEEP

Adresi :SENA JEEP: Başkent Oto Sanayi Sitesi 248/4 Sokak No: 37 Batıkent- ANKARA
Tel : 0312- 278 35 00 GSM: 0535 212 62 88

Faks :

Mail :

Not : Firma’nın sahibi Ahmet Küçükdemir’dir. Küçükdemir aynı zamanda bir off road yarışçısıdır. Off Road yapan araçları hazırlamak, teknik destek sağlamak gibi işlerle de uğraşır. Ağırlıklı çalışmaları Land Rover ise de diğer 4x4’lerde yapmaktadır.

Firma Adı : ATOM OTO

Adresi : Başkent Oto sanayi Sitesi 2487 Sokak No:105 Batıkent - ANKARA

Tel : 0312- 278 47 33 GSM: 05352 641 37 37

Faks :

Mail :

Not : Firma’nın sahibi Hasan Armutçu’dur. Karadenizde aile mesleği olan 4x4 tamiri işlerinde yetişmiştir. Ağırlıklı çalışmalarını Freelander, Discovery ve Range Rover üzerinde sürdürmektedir.

Firma Adı : ERCAN OTO BAKIM SERVİSİ

Adresi : Oto Sanayi sitesi 1. Cad. No:83 Şaşmaz- Ankara

Tel : 0312- 278 50 49 GSM: 0532 240 38 75

Faks :

Mail :

Not : Firma yetkilisi Alper DELİKTAŞ

Firma Adı : YÜKSELİŞ OTOMOTİV

Adresi : Oto Sanayi Sitesi 33, Sokak No: 4 Şaşmaz- Ankara

Tel : 0312- 278 56 20 GSM: 0505 279 15 47

Faks :

Mail :

Not : Firma yetkilisi Volkan COŞKUN

Firma Adı : BML OTOMOTİV

Adresi : Oto Sanayi Sitesi 4 Cad 34. Sokak No: 29 Şaşmaz- Ankara

Tel : 0312- 278 17 34 GSM: 0546 285 31 99

Faks :

Mail :

Not : Firma yetkilisi İlkan ALPAY

Ellerinize sağlık Davut Bey,
Size ve bu konuda ememği geçmiş herkese bu aydınlatıcı bilgilerden dolayı teşekkürler.

davut bey ve diyer arkadaşlar çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldunuz bana

Ankarada bilmiyorum Ben istanbulda Ünal ustayı Tanırım Adını defender kullanıp bilmeyen sanırım cok cok azdır. 20 yılın üzerinde sadece defender Kaportası ve aksesuarı üzerine calışarak bu piyasada ayakta durarak gücünü kalitesini denieyimini kanıtlamış başka bir usta daha görmedim duymadım.

valla fosilbülent arkadaşım ünal ustayı öyle bir anlattınki istanbulda olsam veya yakın olsam gözüm kapalı gider iş yaptırırdım ama ben sivastayım ve en fazla ankarada yaptırabilirim yinede çok teşekkür ederim

diyorum unal ustayada, yetiştir yanında bir kaç usta daha bölge bölge dağıtalım defenderlar sahipsiz kaldı diye :smiley::smiley::smiley::smiley: inşallah sende benim gibi iyi bir ustaya denk gelirsin kardeş şansın bol olsun kaporta çok önemli

fosilbulent' Alıntı:
Ankarada bilmiyorum Ben istanbulda Ünal ustayı Tanırım Adını defender kullanıp bilmeyen sanırım cok cok azdır. 20 yılın üzerinde sadece defender Kaportası ve aksesuarı üzerine calışarak bu piyasada ayakta durarak gücünü kalitesini denieyimini kanıtlamış başka bir usta daha görmedim duymadım.

Merhaba Sayın Bülent Bey,
Bende offroad a yeni merak duyan ve araç arama girişimindeyken de tesadüfen bu siteyi bulan birisiyim. İyiki de bulmuşum, bu arada tekrar tekrar sitediki tüm arkadaşlara paylaştıkları hertürlü bilgi ve resimler için çok teşekkür ederim. Burdan edindiğim bilgiler doğrultusunda benim için en ideal aracın defender olacağına karar vermiş durumdayım. (Sıra geldi işin en zor kısmı olan uygun araç bulmaya :smiley: ) Yine bu siteden ve başka yerlerden edindiğim bilgiye görede alıp hemen yola koşacağım bir aracı keseme uygun pek bulamayacağım yönünde. Dolayısıyle uygun fiyata yavaş yavaş toparlanmak üzere bir araç edinmeyi düşünüyorum. Fakat bunu yapabilmek için de bence önce bu aracı toparlayacak ustayı bulup, tanışıp, ondan da fikirler alıp ona güvenebilmek lazım yoksa sonrası biraz zorlu ve hüsranlı olabilir diye düşünüyorum. Başta da dediğim gibi bu işte çok yeniyim ve tanıdığım böyle bir usta yok. Mümkünse bahsettiğiniz İstanbul'daki bu ustanın iletişim bilgilerini bana gönderirmisiniz?
Şimdiden teşekkürler.

araya giriyorum ama ben sivas divriğideyim 74 serı 3 var bende boya rengine karar vermedim siyah beyaz arasında gidip geliyorum bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar varsa sevinirim ne ton bir siyah veya beyaz kullanmamız gerekir acaba kaporta bitmek üzere.

tek renk düşünüyorum. yani tavan tampon farklı değil heryeri aynı renk olsun diye düşünüyorum en yakışırı nasıl olur acaba?

ramix' Alıntı:
araya giriyorum ama ben sivas divriğideyim 74 serı 3 var bende boya rengine karar vermedim siyah beyaz arasında gidip geliyorum bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar varsa sevinirim ne ton bir siyah veya beyaz kullanmamız gerekir acaba kaporta bitmek üzere.
Siyah'ı kesinlikle seçeneklerden çıkarın siyah defenderin kımvımlarında hiç hoş görünmüyor en küçük hatalar oytaya çıkıyor

bu renleride bir düşünün derim

12278903339225.jpg

land-rover_defender_pb_fs1.png

beyaz çok hoş duruyor teşekkür ederim. siyahı kafaya taktım ama doğru söylüyosun hatayı belli eder

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,690
Kaydolan Son Üyemiz
ysnmt

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.